eCABLE Type2 fali gyorstöltő Kia Niro EV elektromos autóhoz 7,4 kW

189.900 Ft

Elektromos autó ViatorPower eCABLE fali gyorstöltő, amelybe az 5 m hosszú töltőkábel fixen be van építve. A kábel végén az autója típusának megfelelő Type2 csatlakozó van. Ezzel tudja csatlakoztatni a töltőt járműhöz. Az optimális töltést és a rövid töltési időt a 7,4 kW teljesítményű töltőpont biztosítja.

Cikkszám: CAB-32-1-5T2-KNE Kategória: Címke:

Leírás

eCABLE Type2 fali gyorstöltő Kia Niro EV elektromos autókhoz: 7,4 kW

Az eCABLE Type2 fali gyorstöltő Kia Niro EV autóhoz való készüléket 32 A maximális töltőáramú, 7,4 kW teljesítményű változatban ajánljuk, ami biztosítja az optimális töltést és a rövidebb töltési időt. Ennek megfelelően érdemes választani a gyorstöltőt. Opcionálisan választhat olyan kivitelt is, amelyben beépített érintésvédelmi áram-védőkapcsoló is van.

A maximális töltőáram nagysága az üzembe helyezés során egy amperes lépésekben állítható a telepítés helyén rendelkezésre álló elektromos energia függvényében. Így elkerülhető, hogy az elektromos jármű töltése túlterhelést okozzon az ingatlan elektromos rendszerében. A telepítést végző villanyszerelő - típustól függően 6 A és 32 A, között - Amperenként be tudja állítani a maximális töltőáramot.

Akár már a megrendeléskor is kérheti, hogy a töltőt az Ön által meghatározott maximális áramerősségre – a beprogramozott 32 A-től eltérő értékre – beállítva szállítsuk. Ha ilyen igénye van, kérjük jelezze megrendeléskor a megjegyzés rovatban. A fali gyorstöltő IP54 védettségű, beltéren és kültéren egyaránt felszerelhető.

A választható összes opció leírását a letölthető termékleírásban találja.

Cikkszám: CAB-32-1-5T2-KNE
Névleges feszültség: 230 V AC
Maximális töltőáram: max. 32 A
Töltő teljesítmény: 7,4 kW
Beépített túláram és áramütés elleni védelem: Opcionális
Töltőkábel: 5 m
Csatlakozó: Type2
Kijelző: 3 színű LED
Készülékház: Láng- és ütésálló, üvegszál-erősítésű préselt poliészter, festett
IP védettség: IP54
Működési hőmérséklet: - 20 ... + 70 ºC
Befoglaló méretek: 160 x 260 x 120 mm
Tömeg: kb. 7 kg
Jótállás: 2 év

Az eCABLE Fali gyorstöltő Kia Niro EV készülék függőleges (fal)felületre, vagy opcionálisan megrendelhető tartóoszlopra szerelhető fel, célszerűen ott, ahol járműve parkolni szokott – garázsban, beállóban, parkolóhelyen – egyaránt. Fontos, hogy a töltőcsatlakozót mindig teljesen, ütközésig tolja be a töltendő autó aljzatába, mert a kontaktusok csak akkor érintkeznek megfelelően. Ha nem megfelelő a csatlakozás, akkor a töltés nem fog elindulni.

Felhívjuk figyelmét, hogy a készülék telepítését és szerelését kizárólag szakképzett villanyszerelő végezheti!

Figyelem! A maximális töltőáram (maximális teljesítmény) csak azt jelöli, hogy a töltőkészülék milyen maximális teljesítmény leadására képes. Azonban az, hogy ezt a maximális töltési teljesítményt teljesen ki tudja-e használni, az a jármű fedélzeti berendezésétől függ. Ezt a megfelelő töltőkészülék kiválasztásánál célszerű figyelembe venni.

Fontos, hogy a töltőcsatlakozót mindig teljesen, ütközésig tolja be az aljzatba, mert a kontaktusok csak akkor érintkeznek megfelelően. Ha nem megfelelő a csatlakozás, akkor a töltés nem fog elindulni.

Érdekelhetnek még…