Barion Pixel

E-start-32 hálózati csatlakozó hibrid és elektromos autók hordozható töltőjéhez > 32 A - 7,4 kW

A ViatorPower e-START-32 hálózat csatlakozó önmagában nem töltőkészülék. Ez egy szabványos hálózati csatlakozó, amelyhez a megfelelő CEE hálózati csatlakozóval szerelt aktív kábeles töltőkészülékét biztonságosan csatlakoztatni tudja. Tartalmazza a vonatkozó szabvány által előírt túláram védelmet, érintésvédelmi kapcsolót (Fi-relét). Opcionálisan kérhető fogyasztásmérő. Használható otthonában, garázsában, parkolóban vagy a munkahelyén is.

48.460 Ft59.480 Ft

Cikkszám: EST-32-1-0/M Kategória:

ViatorPower e-start-32 hálózati csatlakozó hibrid és elektromos autók töltőjéhez

e-Start-32 hálózati csatlakozó: Az elektromos járművek töltéséhez gyakran használnak hordozható, ú.n. aktív kábeles töltőket, amelyeket közvetlenül az elektromos hálózathoz kell csatlakoztatni megfelelő ipari csatlakozókon keresztül. A szabvány előírja, hogy e töltők esetében a töltésre használt hálózat rendelkezzen érintésvédelmi áram-védőkapcsolóval is.

A ViatorPower e-Start-32 hálózati csatlakozó önmagában nem töltőkészülék. A készülék egy olyan hálózati csatlakozó, amely mindenben megfelel az érintésvédelmi előírásoknak, és biztosítja az ilyen töltőt használó elektromos járművek tulajdonosainak az előírt és elvárt biztonságot, baleset-, élet- és vagyonvédelmet.

Műszaki adatok:

 • Cikkszám: EST-32-1, vagy EST-32-1-M *
 • Bemenet: 230 V AC, 32 A.
 • Kimenet: CEE csatlakozó, 250 V AC / 32 A,  védőérintkezővel, csapófedeles
 • Védelem: Beépített kombinált áram-védőkapcsoló, 2 pol., C32A / 30 mA, A típ.
 • Fogyasztásmérés: opcionálisan rendelhető egy-fázisú, digitális fogyasztásmérő (EST-32-1-M)*
 • Készülékház: ABS, ipari csatlakozó doboz
 • Védettség: IP54 (por ellen korlátozottan védett és védett minden irányból, fröccsenő víz ellen)
 • Működési hőmérséklet: – 20 … + 50 ºC
 • Méretek: 230 x 130 x 80 mm
 • Tömeg: kb. 2 kg
 • Jótállás: 2 év                * Típustól függően
ViatorPower e-start-32 hálózati csatlakozó

A készülék egy olyan beltéren és kültéren egyaránt használható 230 V AC tápfeszültségű és max. 32 A áramerősségű, robusztus ipari csatlakozó aljzatot biztosít, amely egy kombinált áram-védőkapcsolót – azaz egy kombinált kapcsolóba épített kismegszakítót és FI-relét tartalmaz. A e-Start-32 hálózati csatlakozó ütésálló, ABS műanyag házának védettsége (IP54) és mechanikai tulajdonságai lehetővé teszik mind a beltéri, mind a kültéri elhelyezést.

A kombinált áram-védőkapcsoló egy felnyitható kezelőablak mögött került elhelyezésre, biztosítva a könnyű kezelhetőséget. A készüléket függőleges (fal)felületre lehet négy csavarral rögzíteni a készülékházon erre a célra kialakított furatokon keresztül.

Az e-Start-32 hálózati csatlakozó készülékbe egy kombinált áram-védőkapcsoló van beépítve, amely túláram- és áramütés elleni védelmet biztosít. Automatikusan lekapcsolja az áramot a robusztus, ipari kivitelű konnektorról, ha valaki véletlenül érintkezésbe kerül a hálózati feszültséggel. Ha bármilyen okból a megengedett 32 ampernél nagyobb az áramterhelés a konnektoron (pl. zárlat keletkezik), a készülék akkor is automatikusan lekapcsol.

Az eSTART készülékbe opcióként rendelhet fogyasztásmérőt is. Ennek segítségével járműve energiafogyasztását követheti nyomon és abban is segít, ha a felhasznált elektromos áram költségét szeretné pontosan elszámolni. Az eSTART készülékbe opcionálisan beépített fogyasztásmérő a csatlakozó aljzatról felhasznált elektromos energia mennyiségét méri (függetlenül attól, hogy azt járműve töltésére, vagy más elektromos fogyasztó működtetésére használta). A kijelzett érték kWh-ban mutatja a felhasznált energiamennyiséget.