eCABLE Type2 fali töltőpont Tesla Model S elektromos autó gyors töltéséhez

228.900 Ft

A ViatorPower eCABLE fali gyorstöltő, melybe 5 m hosszú töltőkábel fixen be van építve. A kábel végén az elektromos autó típusának megfelelő csatlakozó (Type2) van. Ezzel tudja csatlakoztatni a járműhöz. Az optimális töltést és a legrövidebb töltési időt a 22 kW-os töltőpont biztosítja.

Cikkszám: CAB-32-3-5T2-TMS Kategória: Címke:

Leírás

eCABLE Type2 fali töltőpont Tesla Model S elektromos autó gyors töltéséhez

eCABLE Type2 töltőpont Tesla Model S autókhoz való készüléket 3 fázisú, 32 A maximális töltőáramú, 22 kW teljesítményű változatban ajánljuk, ami biztosítja az optimális töltést és a rövidebb töltési időt. Ennek megfelelően érdemes választani a gyors töltőt. Opcionálisan választhat olyan kivitelt is, amelyben beépített érintésvédelmi áram-védőkapcsoló is van.

A maximális töltőáram nagysága az üzembe helyezés során egy amperes lépésekben állítható a telepítés helyén rendelkezésre álló elektromos energia függvényében. Így elkerülhető, hogy az elektromos jármű töltése túlterhelést okozzon az ingatlan elektromos rendszerében. A telepítést végző villanyszerelő - típustól függően 6A és 16A, illetve 6A és 32A között - Amperenként be tudja állítani a maximális töltőáramot.

Akár már a megrendeléskor is kérheti, hogy a töltőt az Ön által meghatározott maximális áramerősségre – a beprogramozott 16A-től, illetve 32A-től eltérő értékre – beállítva szállítsuk. Ha ilyen igénye van, kérjük jelezze megrendeléskor a megjegyzés rovatban.

A készülékhez választható összes opció leírását a letölthető termékleírásban találja.

Cikkszám: CAB-32-3-5T2-TMS
Névleges feszültség: 3 x 230 V AC (3 fázis)
Maximális töltőáram: max. 32 A
Töltő teljesítmény: 22 kW
Beépített túláram és áramütés elleni védelem: Opcionális
Töltőkábel: 5 m
Csatlakozó: Type2
Kijelző: 3 színű LED
Készülékház: Láng- és ütésálló, üvegszál-erősítésű préselt poliészter, festett
IP védettség: IP54
Működési hőmérséklet: - 20 ... + 70 ºC
Befoglaló méretek: 160 x 260 x 120 mm
Tömeg: kb. 7 kg
Jótállás: 2 év

Az eCABLE töltőpont készülék függőleges (fal)felületre, vagy opcionálisan megrendelhető tartóoszlopra szerelhető fel, célszerűen ott, ahol járműve parkolni szokott – garázsban, beállóban, parkolóhelyen – egyaránt. Fontos, hogy a töltőcsatlakozót mindig teljesen, ütközésig tolja be a töltendő autó aljzatába, mert a kontaktusok csak akkor érintkeznek megfelelően. Ha nem megfelelő a csatlakozás, akkor a töltés nem fog elindulni.

Felhívjuk figyelmét, hogy a készülék telepítését és szerelését kizárólag szakképzett villanyszerelő végezheti!

Figyelem! A maximális töltőáram (maximális teljesítmény) csak azt jelöli, hogy a töltőkészülék milyen maximális teljesítmény leadására képes. Azonban az, hogy ezt a maximális töltési teljesítményt teljesen ki tudja-e használni, az a jármű fedélzeti berendezésétől függ. Ezt a megfelelő töltőkészülék kiválasztásánál célszerű figyelembe venni.
Fontos, hogy a töltőcsatlakozót mindig teljesen, ütközésig tolja be az aljzatba, mert a kontaktusok csak akkor érintkeznek megfelelően. Ha nem megfelelő a csatlakozás, akkor a töltés nem fog elindulni.

Érdekelhetnek még…