Segítünk a választásban: +36 30 394 5456

eCABLE töltőpont elektromos autókhoz > (1~ 3 fázis / 16 ~ 32 A / 7,4 ~ 22 kW).

eCABLE töltőpont elektromos autókhoz. A fali töltőkészülékbe az 5 m töltőkábel fixen van beépítve (egyedi méretben is rendelhető). A kábelen az autó típusának megfelelő Type1, vagy Type2 csatlakozó van. 7,4 kW, 11 kW, 22 kW teljesítménnyel rendelhetők. Az autó változása esetén, kicserélhető a töltőkábel.

198.700 Ft239.800 Ft

Törlés
Cikkszám: CAB-xx-X-5TX Kategória: Címke

eCABLE töltőpont elektromos autókhoz

eCABLE töltőpont fali készülékbe, az 5 m hosszú töltőkábel fixen be van építve. A kábel végén az autója típusának megfelelő csatlakozója (Type1, vagy Type2) van. Ezzel lehet csatlakoztatni a töltőt járműhöz. A készülék egy- és háromfázisú (csak Type2 esetén), 16 A és 32 A maximális töltőáramú (7,4 kW, 11 kW, 22 kW teljesítményű) változatokban rendelhető. ViatorPower eCABLE töltőpont IP54 védettségű, beltéren és kültéren egyaránt felszerelhető.

A maximális töltőáram nagysága egy amperes lépésben beállítható, a telepítés helyén a rendelkezésre álló elektromos energia függvényében. Így elkerülhető, hogy az elektromos járművek töltése túlterhelést okozzon az ingatlan elektromos rendszerében.

A telepítést végző villanyszerelő – típustól függően 6 A és 16 A, valamint 6 A és 32 A között – Amperenként lehet beállítani a maximális töltőáramot. Akár már a megrendeléskor kérheti, hogy az eCABLE töltőpont beállítva szállítsuk a maximális áramerősségre – egy beprogramozott 16 A-től, 32-re. Ha ilyen igény van, kérje jelezze megrendeléskor és megjegyzés rovatban.

Műszaki adatok:

 • Cikkszám: CAB-16-1 ∼ CAB-32-3 *
 • Névleges feszültség: 230 V AC (1 fázis), vagy 400 V AC (3 fázis)
 • Maximális töltőáram: max. 16 A vagy 32 A *
 • Töltő teljesítmény: 7,4 – 11 – 22 kW *
 • Töltőkábel: 5 m (+ opcionális méretek) *
 • Csatlakozó: Type1, vagy Type2 *
 • Kijelző: 3 színű LED
 • Készülékház: Láng- és ütésálló, üvegszál-erősítésű préselt poliészter, festett
 • IP védettség: IP54
 • Működési hőmérséklet: – 20 … + 70 ºC
 • Befoglaló méretek: 160 x 260 x 120 mm
 • Tömeg: kb. 7 kg
 • Jótállás: 2 év       * Típustól függően

A KÉSZÜLÉK TELEPÍTÉSÉT ÉS SZERELÉSÉT VILLANYSZERELŐ VÉGEZHETI!

Az eCABLE töltőpont ezen típusába, a vonatkozó szabvány által előírt érintésvédelmi áram-védőkapcsoló és túláram-védelem nincs beépítve. Azt a felszerelés helyén, a telepítést végző villanyszerelőnek kell a töltőkészülék áramkörébe bekötnie. Ezek az eszközök nem részei a készletnek, azokat külön kell megvásárolni.

Figyelmébe ajánljuk az elektromos autó töltőhöz kínált, külön megrendelhető egyfázisú és háromfázisú installációs készleteket, amely ezeket a biztonsági eszközöket tartalmazza. Ezekhez az elektromos autó töltőkhöz a vonatkozó szabvány által kötelezően előírt, széles körben használt villanyszerelési eszközök természetesen más forrásból is beszerezhetők.

Az eCABLE töltőpont készülék függőleges (fal)felületre, vagy opcionálisan megrendelhető tartóoszlopra szerelhető fel, célszerűen ott, ahol járműve parkolni szokott – garázsban, beállóban, parkolóhelyen – egyaránt. Fontos, hogy a töltőcsatlakozót mindig teljesen, ütközésig tolja be a töltendő autó aljzatába, mert a kontaktusok csak akkor érintkeznek megfelelően. Ha nem megfelelő a csatlakozás, akkor a töltés nem fog elindulni.

Fontos! Soha ne használjon semmilyen átalakítót, toldót és hosszabbítót a töltőkábelhez!

Ezt a vonatkozó szabvány is kifejezetten tiltja, mert életveszélyes lehet! A töltőkábelek és csatlakozók karbantartás nem igényelnek, arra azonban figyelni kell, hogy a csatlakozót minden szennyeződéstől óvni kell. A töltés befejeztével a töltőkábeleket a töltőaljzatból mindig ki kell húzni! A töltőkábelt esőben, hóban is használhatja, de ügyeljen arra, hogy a csatlakozó vízbe, sárba ne kerüljön, a csatlakozót nedvesen soha ne tisztítsa!

Figyelem! A maximális töltőáram (maximális teljesítmény) csak azt jelöli, hogy a töltőkészülék milyen maximális teljesítmény leadására képes. Azonban az, hogy ezt a maximális töltési teljesítményt teljesen ki tudja-e használni, az a jármű fedélzeti berendezésétől függ. Ezt a megfelelő töltőkészülék kiválasztásánál célszerű figyelembe venni.