Akció!

ViatorPower fali elektromos töltő Volvo XC60 T8 Twin-Engine Type2 hibrid autókhoz

188.900 Ft 159.900 Ft

Segítünk a választásban: +36 30 394 5456

eCABLE fali töltő, amelybe 5 m hosszú Type2 töltőkábel fixen be van építve. Elektromos autó változtatás esetén cserélhető a beépített töltőkábel. 16 A max. töltőáramú, 3,7 kW teljesítményű változatban ajánljuk.

Cikkszám: CAB-16-1-5T2-XC6 Kategóriák: , Címke:

Leírás

Műszaki adatok:

Elektromos autó töltő Volvo XC60 hibrid autókhoz

 • Cikkszám: CAB-16-1-5T2-XC6
 • Névleges feszültség: 230 V AC (1 fázis)
 • Maximális töltőáram: 16 A
 • Töltő teljesítmény: max. 3,7 kW
 • Beépített töltőkábel:  5 m * (választható)
 • Csatlakozó: Type2 * (cserélhető)
 • Kijelző: 3 színű LED
 • Készülékház: Láng- és ütésálló, üvegszál erősítésű préselt poliészter, festett *
 • IP védettség: IP54
 • Működési hőmérséklet: – 20 … + 70 ºC
 • Méretek: 160 x 260 x 120 mm.  kb. 7 kg
 • Jótállás: 2 év            (* opciók)

Autó töltő Volvo XC60 – ViatorPower eCABLE fali töltő IP54 védettségű, beltéren és kültéren egyaránt felszerelhető. A maximális töltőáram nagysága az üzembe helyezés során 1 amperes lépésekben állítható a telepítés helyén rendelkezésre álló elektromos energia függvényében. Így elkerülhető, hogy a jármű töltése túlterhelést okozzon az ingatlan elektromos rendszerében.

A telepítést végző villanyszerelő – típustól függően 6 A és 16 A között – Amperenként be tudja állítani a maximális töltőáramot. Akár már a megrendeléskor is kérheti, hogy a töltőt az Ön által meghatározott maximális áramerősségre – a beprogramozott 16 A-től, eltérő értékre – beállítva szállítsuk. Ha ilyen igénye van, kérjük jelezze megrendeléskor a megjegyzés rovatban.

A készülék telepítését és szerelését kizárólag szakképzett villanyszerelő végezheti!

Az elektromos autó töltő Volvo XC60 készülékek ezen típusába, a vonatkozó szabvány által előírt érintésvédelmi áram-védőkapcsoló és túláram védelem nincs beépítve. Azt a felszerelés helyén, a telepítést végző villanyszerelőnek kell a töltőkészülék áramkörébe bekötnie. Ezek az eszközök nem részei a készletnek, azokat külön kell megvásárolni. Figyelmébe ajánljuk az elektromos autó töltőhöz kínált, külön megrendelhető installációs készletet, amely ezeket a biztonsági eszközöket tartalmazza. Ezek a töltőkhöz a vonatkozó szabvány által kötelezően előírt, széles körben használt villanyszerelési eszközök természetesen más forrásból is beszerezhetők.

A készülék függőleges (fal)felületre, vagy opcionálisan megrendelhető tartóoszlopra szerelhető fel, célszerűen ott, ahol járműve parkolni szokott – garázsban, beállóban, parkolóhelyen – egyaránt. Figyelem! A maximális töltőáram (maximális teljesítmény) csak azt jelöli, hogy a töltőkészülék milyen maximális teljesítmény leadására képes. Azonban az, hogy ezt a maximális töltési teljesítményt teljesen ki tudja-e használni, az a Volvo XC-60 autó fedélzeti berendezésétől függ. Ezt a megfelelő töltőkészülék kiválasztásánál célszerű figyelembe venni.

További információkat olvashat termékeinkről a letölthető termékkatalógusunkban.

Érdekelhetnek még…