Elektromos Type1 eCABLE töltőpont Nissan LEAF (2017) autókhoz – 3,7 – 7,4 kW

179.900 Ft189.900 Ft

Segítünk a választásban: +36 30 394 5456

A töltőpontba 5 m töltőkábel van beépítve, Type1 csatlakozóval. Elektromos autó változtatás esetén, kicserélhető a beépített töltőkábel. A Nissan Leaf (2017) autóhoz 16 A-es (3,7 kW teljesítményű) készülék az optimális. Az opcionális töltővel rendelkező 6,6 kW-os autóhoz a 7,4 kW teljesítményű töltőpont javasolt.

Kiürítés
Cikkszám: CAB-xx-1-5T1-NL Kategória: Címke:

Leírás

Elektromos autó eCABLE töltőpont Nissan LEAF (2017) autók töltéséhez: 3,7 - 7,4 kW.

Type1 eCABLE töltőpont Nissan LEAF autóhoz való készüléket alapesetben 1 fázisú, 16 A maximális töltőáramú, 3,7 kW teljesítményű változatban ajánljuk, ami biztosítja az optimális töltést és a rövidebb töltési időt. Ugyanakkor az autóhoz opcionálisan rendelhető 6,6 kW-os fedélzeti töltő is. Ebben az esetben az egyfázisú, 32 A maximális töltőáramú (7,4 kW teljesítményű) fali töltőt javasoljuk, ami már a gyorsabb töltést biztosítja. A fali gyorstöltő IP54 védettségű, beltéren és kültéren egyaránt felszerelhető.

A maximális töltőáram nagysága az üzembe helyezés során egy amperes lépésekben állítható a telepítés helyén rendelkezésre álló elektromos energia függvényében. Így elkerülhető, hogy az elektromos jármű töltése túlterhelést okozzon az ingatlan elektromos rendszerében. A telepítést végző villanyszerelő - típustól függően 6 A és 16 A, illetve 6 A és 32 A között - Amperenként be tudja állítani a maximális töltőáramot. Akár már a megrendeléskor is kérheti, hogy a töltőt az Ön által meghatározott maximális áramerősségre – a beprogramozott 16 A-től, illetve 32 A-től eltérő értékre – beállítva szállítsuk. Ha ilyen igénye van, kérjük jelezze megrendeléskor a megjegyzés rovatban.

Cikkszám: CAB-16-1, CAB-32-1*
Névleges feszültség: 230 V AC (1 fázis)
Maximális töltőáram: max. 16A vagy 32A*
Töltő teljesítmény: 3,7 kW, 7,4 kW*
Töltőkábel: 5 m
Csatlakozó: Type1
Kijelző: 3 színű LED
Készülékház: Láng- és ütésálló, üvegszál-erősítésű préselt poliészter, festett
IP védettség: IP54
Működési hőmérséklet: - 20 ... + 70 ºC
Befoglaló méretek: 160 x 260 x 120 mm
Tömeg: kb. 7 kg
Jótállás: 2 év                  * Típustól függően.

A készülék telepítését és szerelését kizárólag szakképzett villanyszerelő végezheti!

Az elektromos autó töltők ezen típusába, a vonatkozó szabvány által előírt érintésvédelmi áram-védőkapcsoló és túláram-védelem nincs beépítve. Azt a felszerelés helyén, a telepítést végző villanyszerelőnek kell a töltőkészülék áramkörébe bekötnie. Ezek az eszközök nem részei a készletnek, azokat külön kell megvásárolni. Figyelmébe ajánljuk az elektromos autó töltőhöz kínált, külön megrendelhető installációs készletet, amely ezeket a biztonsági eszközöket tartalmazza. Ezek a töltőkhöz a vonatkozó szabvány által kötelezően előírt, széles körben használt villanyszerelési eszközök természetesen más forrásból is beszerezhetők.

Az eCABLE töltőpont készülék függőleges (fal)felületre, vagy opcionálisan megrendelhető tartóoszlopra szerelhető fel, célszerűen ott, ahol járműve parkolni szokott – garázsban, beállóban, parkolóhelyen – egyaránt. Fontos, hogy a töltőcsatlakozót mindig teljesen, ütközésig tolja be a töltendő autó aljzatába, mert a kontaktusok csak akkor érintkeznek megfelelően. Ha nem megfelelő a csatlakozás, akkor a töltés nem fog elindulni. Figyelem! A maximális töltőáram (maximális teljesítmény) csak azt jelöli, hogy a töltőkészülék milyen maximális teljesítmény leadására képes. Azonban az, hogy ezt a maximális töltési teljesítményt teljesen ki tudja-e használni, az a jármű fedélzeti berendezésétől függ. Ezt a megfelelő töltőkészülék kiválasztásánál célszerű figyelembe venni.

Érdekelhetnek még…