Barion Pixel

E-Start hálózati csatlakozó hibrid és elektromos autók hordozható töltőjéhez, fogyasztásmérővel

Fali hálózati töltő csatlakozó, hibrid és elektromos autók aktív kábeles hordozható töltőjéhez. Beépített fogyasztás mérővel és kombinált áramütés és túláram elleni védelemmel. Ez nem töltőkészülék, hanem biztonságos, 230 V-os, 16 A -es elektromos hálózati csatlakozás, amelyhez a hálózati konnektorról működő töltőit csatlakoztatni lehet. A biztosítja töltőjének az előírt biztonságot és védelmet.

54.900 Ft

Cikkszám: EST-16-1M Kategóriák ,

Hálózati töltő csatlakozó elektromos és hibrid autókhoz

Töltse elektromos autóját biztonságosan és megbízhatóan! Használjon professzionális elektromos csatlakozót autója aktív kábeles töltőjéhez! Az elektromos autók konnektoros töltőit csak megfelelő elektromos csatlakozó aljzatról szabad üzemeltetni. Olyan konnektorról, amely:

 • Biztonságosan és hosszú távon is elbírja az autó töltő által felvett, viszonylag nagy áramerősséget.
 • Megfelelő védőföldeléssel rendelkezik.
 • A szabvány által előírt túláram- és áram-védőkapcsoló (FI-relé) védi a használó személyeket.

Ez a készülék önmagában nem töltő, hanem olyan biztonságos elektromos hálózati csatlakozás, amelyhez az elektromos és plug-in-hybrid autók gyári, konnektorról működő töltőit csatlakoztatni lehet. A készülék a töltés során biztosítja az előírt biztonságot, a túláram- és áramütés elleni védelmet

Műszaki adatok:

 • Cikkszám: EST-16-1-M
 • Bemenet: 230 V, 16 A (min. 3 x 2,5 mm2 réz-vezető) fix bekötésű kábel Ø 20 mm tömítő szelence
 • Kimenet: 230 V, max. 16 A, „Schuko” csatlakozó aljzat oldal-érintkezős védőföldeléssel
 • Védelem: C16 A, 30 mA, „A” típusú kombinált áram-védőkapcsoló (RCBO)
 • Fogyasztásmérés: beépített egyfázisú, digitális fogyasztásmérő
 • Készülékház: ABS, ipari csatlakozó doboz, UV-álló, IK08
 • Védettség: IP54 (bel- és kültéren egyaránt felszerelhető)
 • Működési hőmérséklet: – 20 … + 70 ºC
 • Méretek: 230 x 130 x 105 mm
 • Tömeg: kb. 2 kg
 • Jótállás: 2 év.

A hálózati csatlakozó készülékek felszerelését és bekötését kizárólag villanyszerelő végezheti!

Beépített digitális fogyasztásmérő:
ViatorPower e-start-32 hálózati csatlakozó

A csatlakozó készülékbe egy kombinált áram-védőkapcsoló van beépítve, amely túláram- és áramütés elleni védelmet biztosít. Automatikusan lekapcsolja az áramot a robusztus, ipari kivitelű konnektorról, ha valaki véletlenül érintkezésbe kerül a hálózati feszültséggel. Ha bármilyen okból a megengedett 16 ampernél nagyobb az áramterhelés a konnektoron (pl. zárlat keletkezik), a készülék akkor is automatikusan lekapcsol.

A termékben megtalálható a digitális fogyasztásmérőt is. Ennek segítségével járműve energiafogyasztását követheti nyomon és abban is segít, ha a felhasznált elektromos áram költségét szeretné pontosan elszámolni. Az eSTART készülékbe opcionálisan beépített fogyasztásmérő a csatlakozó aljzatról felhasznált elektromos energia mennyiségét méri (függetlenül attól, hogy azt járműve töltésére, vagy más elektromos fogyasztó működtetésére használta). A kijelzett érték kWh-ban mutatja a felhasznált energiamennyiséget.

Magyar termék

Hálózati töltő csatlakozó elektromos autókhoz

A ViatorPower e-start, hazai gyártású, az egyik legjobb ár / érték aránnyal rendelkező ilyen készülékek a piacon. Korszerű, megbízható és biztonságos készülék, amely valamennyi vonatkozó szabványnak megfelel. Egyszerűen és gyorsan üzembe lehet helyezni. Tetszetős dizájnnal rendelkezik. A készüléket rövid határidővel – raktárról, vagy néhány munkanapon belül – díjmentesen, futárszolgálattal szállítjuk ki bármely magyarországi címre. A készülékre 2 év jótállást biztosítunk.