eSTART – szabványos hálózati csatlakozó elektromos járművek töltőihez – 16 A.

29.900 Ft39.900 Ft

Töltse elektromos autóját biztonságosan és megbízhatóan! Használjon eSTART professzionális elektromos csatlakozót autója töltőjéhez! Az eSTART önmagában nem töltőkészülék, hanem olyan biztonságos elektromos hálózati csatlakozás, amelyhez az elektromos és plug-in-hybrid autók gyári, konnektorról működő töltőit csatlakoztatni lehet. A készülék a töltés során biztosítja az előírt biztonságot, a túláram- és áramütés elleni védelmet.

Kiürítés
Cikkszám: EST-16-1-0/M Kategória:

Leírás

eSTART – szabványos hálózati csatlakozó elektromos járművek töltőihez (230 V - 16 A)

e-Start hálózati csatlakozó. Töltse elektromos autóját biztonságosan és megbízhatóan! Használjon professzionális elektromos csatlakozót autója töltőjéhez! Az elektromos autók konnektoros töltőit csak megfelelő elektromos csatlakozó aljzatról szabad üzemeltetni. Olyan konnektorról, amely:

• biztonságosan és hosszú távon is elbírja az autó töltő által felvett, viszonylag nagy áramerősséget,
• megfelelő védőföldeléssel rendelkezik,
• a szabvány által előírt túláram- és áram-védőkapcsoló (FI-relé) védi a használó személyeket.

Az e-start hálózati csatlakozó egy ilyen elektromos csatlakozás. Az eSTART önmagában nem töltőkészülék, hanem olyan biztonságos elektromos hálózati csatlakozás, amelyhez az elektromos és plug-in-hybrid autók gyári, konnektorról működő töltőit csatlakoztatni lehet. A készülék a töltés során biztosítja az előírt biztonságot, a túláram- és áramütés elleni védelmet.

Felhívjuk figyelmét, hogy az eSTART készülék felszerelését és bekötését kizárólag szakképzett villanyszerelő végezheti!

Cikkszám: EST-16-1
Bemenet: 230 V, 16 A (min. 3 x 2,5 mm2 réz-vezető) fix bekötésű kábel Ø 20 mm tömítő szelence
Kimenet: 230 V, max. 16 A, „Schuko” csatlakozó aljzat oldalérintkezős védőföldeléssel
Védelem: C16 A, 30 mA, „A” típusú kombinált áram-védőkapcsoló (RCBO)
Fogyasztásmérés: opcionálisan rendelhető egyfázisú, digitális fogyasztásmérő (EST-16-1-M)
Készülékház: ABS, ipari csatlakozó doboz, UV-álló, IK08
Védettség: IP54 (bel- és kültéren egyaránt felszerelhető)
Működési hőmérséklet: - 20 ... + 70 ºC
Méretek: 230 x 130 x 105 mm
Tömeg: kb. 2 kg
Jótállás: 2 év

Az e-Start hálózati csatlakozó készülékbe egy kombinált áram-védőkapcsoló van beépítve, amely túláram- és áramütés elleni védelmet biztosít. Automatikusan lekapcsolja az áramot a robusztus, ipari kivitelű konnektorról, ha valaki véletlenül érintkezésbe kerül a hálózati feszültséggel. Ha bármilyen okból a megengedett 16 ampernél nagyobb az áramterhelés a konnektoron (pl. zárlat keletkezik), a készülék akkor is automatikusan lekapcsol.

Az eSTART készülékbe opcióként rendelhet fogyasztásmérőt is. Ennek segítségével járműve energiafogyasztását követheti nyomon és abban is segít, ha a felhasznált elektromos áram költségét szeretné pontosan elszámolni. Az eSTART készülékbe opcionálisan beépített fogyasztásmérő a csatlakozó aljzatról felhasznált elektromos energia mennyiségét méri (függetlenül attól, hogy azt járműve töltésére, vagy más elektromos fogyasztó működtetésére használta). A kijelzett érték kWh-ban mutatja a felhasznált energiamennyiséget.

A készlet tartalma: eSTART készülék, rögzítőcsavarok tiplivel, M20 tömítő szelence, használati útmutató, telepítési segédlet, furatsablon, jótállási jegy.

További információk

Beépített fogyasztásmérő

Egyfázisú digitális mérő, Nincs

Érdekelhetnek még…