Barion Pixel

Elektromos töltőpontok BMW autókhoz

Válassza ki az Önnek megfelelőt!

3 x 32 A ~ 22 kW-os beépített töltő

i7 M70 xDrive ( 2023 ~ )

3 x 16 A ~ 11 kW-os beépített töltő

Opcionális 3 x 32 A ~ 22 kW-os töltő

iX2 xDrive30 ( 2023 ~ )

i5 eDrive40 / M60 xDrive ( 2023 ~ )

i7 eDrive50 / xDrive60 ( 2023 ~ )

iX xDrive40 / 50 / M60 ( 2021 / 2022 ~ )

iX1 eDrive20 / xDrive30 ( 2022 / 2023 ~ )

3 x 16 A ~ 11 kW-os beépített töltő

iX3 ( 2021 ~ )

i4 eDrive35 / 40 / M50 ( 2021 / 2022 ~ )

BMW autókhoz:

BMW autókhoz:

Az ikonikus autógyártót 1913-ban hozták létre, amely repülőgép-hajtóművek gyártására szakosodott, és 1916-ban Bayerische Motoren Werke-re, vagy egyszerűen BMW-re változtatta a nevét. A cég a háború alatt a hadsereg részére szállított motorkerékpárokról és repülőgép-hajtóművekről volt híres. Mára a BMW autómárka a mindenki számára elérhető sebességhez kapcsolódik. Ezek sorozatban gyártott autók, de az elit közlekedés minden részletével.

iX1:

Az új BMW iX1 egy olyan elektromos autó, amely a BMW által kínált legújabb technológiát és stílust ötvözi. Az iX1 2022-es modellje egy környezetbarát és intelligens autó, amely teljes mértékben megfelel a modern világ igényeinek. A dizájnja nagyon hasonlít a BMW X1 modelljére, de az elektromos változatok speciális stíluselemekkel rendelkeznek, amelyek az „i” sorozatot jellemzik.

Az autó akkumulátora akár 425 km-es hatótávolságot is biztosít, így akár egy hosszú utat is könnyedén megtehetünk anélkül, hogy aggódnánk az akkumulátor lemerülése miatt. Az autó belseje is magas minőségű anyagokból készült, így a sofőr és az utasok kényelmesen érezhetik magukat az utazás során. Az autóban található új, érintőképernyő lehetővé teszi a vezető számára az autó minden aspektusának ellenőrzését, beállítását, beleértve a navigációt és az autó állapotát is.

Az iX1 nem csak környezetbarát és intelligens, de rendkívül biztonságos is. Számos biztonsági funkció található benne, amelyek segítenek megelőzni az esetleges baleseteket. Az autóban található automatikus vészfék, sávtartó asszisztens, parkoló asszisztens és adaptív sebességtartó automatika mind hozzájárulnak a vezető és az utasok biztonságához.

iX3:

Az új iX3 az egyik legújabb elektromos autó a BMW kínálatában. Ez az autó tökéletes kombinációja a BMW stílusnak és a fenntartható mobilitásnak. Elegáns és modern megjelenése azonnal vonzó a márka rajongói számára. Az autó akkumulátora akár 460 km-es hatótávolságot is biztosíthat, amely nagyon hasznos lehet azoknak, akik hosszabb távolságokat akarnak megtenni.

A jármű belső terének kialakítása kényelmes és ergonomikus. A belsejében található érintőképernyő lehetővé teszi a vezető számára az autó összes funkciójának ellenőrzését és beállítását, beleértve az infotainment rendszert, a navigációt és az autó állapotát is. Az autó ülései kényelmesek és kiválóan tartják a testet, így az utasok kényelmesen érezhetik magukat az utazás során.

Az iX3 nem csak környezetbarát, de rendkívül biztonságos is. Számos biztonsági funkcióval rendelkezik, amelyek biztosítják a vezető és az utasok biztonságát az utazás során. Az autóban található automatikus vészfék, sávtartó asszisztens, parkoló asszisztens és adaptív sebességtartó automatika mind hozzájárulnak a vezető és az utasok biztonságához.

i4:

Az új i4 egy izgalmas új elektromos autó a BMW-től, amely kombinálja az autóipar legújabb technológiáját a BMW vezetési élményével és kiváló minőségével. A modern, nagy teljesítményű autó, kiváló alternatívát kínál azoknak, akik az elektromos autózás élményét szeretnék átélni. Az i4 hajtása egy 530 lóerős elektromos motor, amely akár 100 km/hs sebességre 4 másodperc alatt képes felgyorsulni.

Az autó akkumulátora akár 590 km-es hatótávolságot is biztosíthat, így hosszabb távolságok megtételére is alkalmas, a belső terének kialakítása modern és ergonomikus. Az autóban magas minőségű anyagok találhatók, melyről a BMW híres. Az autó belsejében érintőképernyős beállítás lehetővé teszi a vezető számára az autó összes funkciójának ellenőrzését és beállítását, amely tartalmazza az infotainment, a navigációt és az autó állapotát is.

Az i4 nem csak környezetbarát, de rendkívül biztonságos is. Az autóban megtalálható automatikus vészfék, sávtartó asszisztens, parkoló asszisztens és adaptív sebességtartó automatika szolgálja a vezető és az utasok biztonságát. Összességében az i4 egy fantasztikus autó, amely kombinálja a BMW stílust és a fenntartható mobilitást.