Barion Pixel

Elektromos töltő Citroën autóhoz

Válassza ki az Önnek megfelelőt!

e-C4-hez (2021 ~ ) 46,3 kWh

1 fázisú ~ 32 A-s ~ 7,4 kW-os beépített töltő

Opcionális: 3 x 16 A ~ 11 kW-os töltő

Citroën e-C4-hez (2023 ~ ) 54 kWh

3 fázisú ~ 3 x 16 A-s ~ 11 kW-os beépített töltő

e-Berlingo M-hez (2021 ~ ) 46,3 kWh

C4-X Electric-hez (2022 ~ ) 46,3 kWh

e-Jumpy Combi M-hez (2020 ~ ) 46,3 kWh

1 fázisú ~ 32 A-s ~ 7,4 kW-os beépített töltők

Opcionális: 3 x 16 A ~ 11 kW-os beépített töltők

Citroën autóhoz:

C4-X Electric

A C4-X egy innovatív és környezetbarát autó, amely magában hordozza a hagyományos autózás korlátainak felülvizsgálatát. Az autó kialakításában a Citroën az elektromos autózás előnyeit maximálisan kihasználta, így egy olyan járművet hozott létre, amely kiváló teljesítményt és gazdaságosságot nyújt, miközben a környezetet is védi. Az elektromos meghajtásnak köszönhetően az autó csendesebb és kényelmesebb utazási élményt nyújt, mint a hagyományos autók.

A vezetőknek és az utasoknak is kényelmet biztosít a modern és jól felszerelt belső tér, amely biztonságos és praktikus lehetőségeket kínál a mindennapi autózás során. A különböző szín- és stílusopciók miatt mindenki megtalálhatja az igényeinek és az ízlésének megfelelő kialakítást. Az autó hajtása erőteljes, és azonnal reagál a gázpedálra. A rendkívül hatékony akkumulátornak köszönhetően az autó hatótávolsága akár 350 km is lehet egyetlen feltöltéssel, így az autósoknak nem kell aggódniuk a töltési lehetőségek hiánya miatt.

Az autó számos innovatív funkcióval is rendelkezik, amelyek elősegítik a biztonságos és kényelmes autózást. Az autó adaptív sebességtartóval, sávtartóval, tolatóradarral és 360 fokos parkolókamerával is felszerelhető, amelyek nagyban megkönnyítik a vezetést és parkolást. Az autó teljes mértékben alkalmazkodik az elektromos autózás igényeihez, ezért jó választás annak, aki környezettudatosan szeretne autózni, és szeretné élvezni a modern technológia nyújtotta előnyöket.