Barion Pixel

Elektromos töltő Citroën autóhoz

Válassza ki az Önnek megfelelőt!

32 A ~ 7,4 kW-os beépített töltő

Opcionális 3 x 16 A ~ 11 kW-os töltő

e-C3 (2024 ~ )
e-C4 / X (2020 / 2022 ~ )

e-Berlingo M / XL (2021 / 2024 ~ )

e-SpaceTourer M / XL / XS (2020 ~ 2024)
e-Jumpy Combi M / XL-XS (2020 ~ 2024 )

3 fázisú 3 x 16 A ~ 11 kW-os töltő

e-C4 X (2023 ~ )
Citroën e-C4 (2023 ~ )

Citroën autóhoz:

Citroën autóhoz:

e-C4

A piaci megjelenésekor minden e-C4 50 kWh-s akkumulátorral rendelkezett, amely egy 134 lóerős villanymotorhoz volt csatlakoztatva, amely az első kerekeket hajtotta. 2023 közepétől azonban a Citroën frissítette az e-C4 kínálatát, és többek között egy nagyobb, 54 kWh-s akkumulátort és egy erősebb, 154 lóerős motort kapott. A magasabb felszereltségi szintre való emelés stílusfrissítést tett lehetővé, beleértve a sötétített hátsó ablakokat, kulcs nélküli beléptetést és  a tolatókamerát.A a nagyobb, 54 kWh-s akkumulátoros  változat olyan extrákat kap, mint a fűtött első és hátsó ülések, a fűtött kormánykerék, a továbbfejlesztett hangrendszer és a kéttónusú külső megjelenést. A Citroën e-C4 legutóbbi frissítései azt jelentik, hogy most nagyobb a hatótáv, mint valaha.

Két akkumulátor közül  lehet választani, amelyek mindegyike 100 kW-os egyenárammal tölthető. Minden modell alapfelszereltségként hőszivattyúval van felszerelve, így a hidegebb hónapokban is biztosítható a hatékony töltés. Az autó DC töltési ideje is versenyképes, mely maximum 100 kW-on teljesít, amelyre nagyjából 30 perc  elegendő a 80%-os utántöltéshez, lehetővé téve a hosszabb utakat, különösebb gond nélkül. A tulajdonosok többsége valószínűleg otthoni  töltőpontot is használ, és így az 54 kWh akkus autó, 3 fázisról 11 kW-al töltve kb. 5-6 órás töltési időt eredményezhet. Ha nem áll rendelkezésre háromfázisú áramellátás, egyfázisú 32 A-s töltőponttal kb. 8 órás töltéssel számolhatunk.

C4-X Electric

A C4-X egy innovatív és környezetbarát autó, amely magában hordozza a hagyományos autózás korlátainak felülvizsgálatát. Az autó kialakításában a Citroën az elektromos autózás előnyeit maximálisan kihasználta, így egy olyan járművet hozott létre, amely kiváló teljesítményt és gazdaságosságot nyújt, miközben a környezetet is védi. Az elektromos meghajtásnak köszönhetően az autó csendesebb és kényelmesebb utazási élményt nyújt, mint a hagyományos autók. A vezetőknek és az utasoknak is kényelmet biztosít a modern és jól felszerelt belső tér, amely biztonságos és praktikus lehetőségeket kínál a mindennapi autózás során. A különböző szín- és stílusopciók miatt mindenki megtalálhatja az igényeinek és az ízlésének megfelelő kialakítást.

Az autó hajtása erőteljes, és azonnal reagál a gázpedálra. A rendkívül hatékony akkumulátornak köszönhetően az autó hatótávolsága akár 350 km is lehet egyetlen feltöltéssel, így az autósoknak nem kell aggódniuk a töltési lehetőségek hiánya miatt. Az autó számos innovatív funkcióval is rendelkezik, amelyek elősegítik a biztonságos és kényelmes autózást. Az autó adaptív sebességtartóval, sávtartóval, tolatóradarral és 360 fokos parkolókamerával is felszerelhető, amelyek nagyban megkönnyítik a vezetést és parkolást. Az autó teljes mértékben alkalmazkodik az elektromos autózás igényeihez, ezért jó választás annak, aki környezettudatosan szeretne autózni, és szeretné élvezni a modern technológia nyújtotta előnyöket.