Barion Pixel

Elektromos töltőpontok MINI autókhoz

Válassza ki az Önnek megfelelőt!

3 x 16 A ~ 11 kW-os beépített töltő

Cooper E / SE (2020 / 2023 ~ )

Cooper SE Convertible (2023 ~ 2024)

+ Opcionális 3 x 32 A ~ 22 kW-os töltő

Countryman E / SE ALL4 (2024 ~ )

Fali töltőpontok MINI autókhoz:

Mini Cooper SE:

Az új Cooper SE a tökéletes választás azoknak, akik szeretnék élvezni a Mini autók karakterisztikus stílusát, miközben hozzájárulnak a fenntartható jövőhöz. Az elektromos motor lehetővé teszi az élénk gyorsulást és a sportos vezetési élményt. A közvetlen nyomaték és a könnyű kormányzás garantálja, hogy minden pillanatban átélhesse a Mini autók legendás vezetési érzését. Az akkumulátor hosszú hatótávolságot kínál, amely lehetővé teszi a mindennapi használatot és a hosszabb utazásokat is. A nulla káros kibocsátás hozzájárul a tiszta levegőhöz és fenntartható jövőhöz.

Az elektromos mobilitás nem csak a fenntarthatóságot jelenti, hanem alacsonyabb üzemeltetési költségeket is. A Mini Cooper SE megtestesíti a Mini autók ikonikus stílusát és egyediségét, az autó formatervezése kifinomult és modern, a Mini dizájn hagyományos elemeivel kombinálva. Az autó belseje kifinomult és ergonomikus, kényelmet és praktikumot kínálva, ahol a kényelem az elsődleges szempont. Az ergonomikusan kialakított ülések kiválóan támogatják a vezetést hosszabb utakon is. A minőségi anyagok és a pontos kidolgozás a Mini hagyományait követve a belső tér exkluzív atmoszféráját teremti meg.

A csendes elektromos hajtás mellett a belső tér további kényelmet nyújt a kevés zaj és rezgés révén, így még élvezetesebbé válik az utazás. A Mini Cooper SE rendelkezik a legújabb vezetőorientált technológiákkal, amelyek segítségével teljes mértékben kihasználhatja az elektromos mobilitás előnyeit. Az intuitív központi kijelzőn könnyedén navigálhat a navigációs rendszeren keresztül, ellenőrizheti a töltési állapotot és az energiafogyasztást, valamint hozzáférhet a szórakoztató és kommunikációs funkciókhoz. Az okos telefonintegráció lehetővé teszi, hogy összekapcsolja az autót a mobilkészülékével, így könnyedén kezelheti az alkalmazásokat és az információkat.