Barion Pixel
Ford autóhoz

Elektromos töltőpontok Ford autókhoz

Válassza ki az Önnek megfelelőt!

3 fázisú ~ 3 x 16 A ~ 11 kW-os beépített töltő

Mustang Mach-E ER / SR / GT (2022 / 2023 ~ )

16 A ~ 3,7 kW-os beépített töltő

Ford Kuga Hibrid (2020 ~ )

Ford autókhoz:

Mustang Mach-E

Ez az egyik leghíresebb márka legújabb elektromos autója, amelyet a legendás Mustang széria ihletett. Ez a Ford teljes mértékben elektromos autója, amelynek teljesítménye és stílusa nagyban épít a Mustang hagyományaira. Az autó környezetbarát és energia-hatékony, míg a modern technológia és az innovatív dizájn miatt az autó az autóipar élvonalába emelkedhet.

A Mach-E formatervezése figyelemre méltó. A sportos külső dizájn elemekkel van ellátva, melyek az autó stílusos megjelenését hangsúlyozzák. Számos üzemmódot kínál, amelyek között megtalálható az Eco, amely optimalizálja az akkumulátor teljesítményét, és a Sport üzemmód, amely növeli az autó teljesítményét. Az autó belseje is modern és technológiai szempontból fejlett.

Az autó nagy méretű kijelzőjén keresztül vezérelhetjük az autó funkcióit, és az utasoknak rengeteg szórakoztató és kényelmi funkció áll rendelkezésére. Az autó ülései kényelmesek, és az utastér tágas, így az utasok kényelmesen utazhatnak. Az autó vezetési élménye is kiemelkedő. Az elektromos motor dinamikus teljesítménye lehetővé teszi, hogy gyorsulása és sebessége hasonló legyen a hagyományos benzines autókéhoz.

A jármű csendes és sima vezetést kínál, így az utasok kényelmesen utazhatnak hosszabb utakon is. További előnye, hogy hatékony, és környezetbarát. Az elektromos motor nem termel káros anyagokat, és a környezetre gyakorolt ​​hatása minimális. Az autó energiatakarékos üzemmódjai és a hatékony akkumulátor-rendszer miatt az autó vezetési költségei is alacsonyak lehetnek. A Mach-E számos biztonsági funkcióval rendelkezik, mint például a sofőr figyelmeztető rendszer, a vészfékasszisztens és az adaptív sebességtartó automatika.