Barion Pixel

Elektromos töltőpont Kia autóhoz

Válassza ki az Önnek megfelelőt!

3 fázisú 3 x 16 A  ~ 11 kW-os beépített töltő

Niro EV (2022 ~ )

EV9 / GT-Line (2023 ~ )

EV6 GT / LR / SR (2021 / 2022 ~ )

31 A  ~ 7,2 kW -os beépített töltő

e-Niro (2018 ~ 2020)

e-Soul (2020 ~ 2022)

+ Opcionális 3 x 16 A  ~ 11 kW-os töltő

e-Niro (2020 ~ 2022)

e-Soul (2020 / 2022 ~ )

Kia autóhoz:

Kia autóhoz

EV6

A Kia elektromos családi SUV-ja lenyűgöző megjelenésével, tökéletes vezetési élménnyel és hatékony hajtásláncával nyűgözi le a használóját. Bár néhány rivális nagyobb hatótávolságot kínál, a gyártó által  megadott számadatok meglehetősen pontosak, ráadásul az EV6 továbbra is az egyik leggyorsabb DC töltési sebességgel rendelkezik az elektromos autók közül. Minden változata meglehetősen lendületes, és továbbra is az egyik legjobban vezethető elektromos családi autó. Az EV6 a családi ferde-hátú és a divatos elektromos SUV futurisztikus megjelenésű ötvözete. A gyártó háromféle változatban kínálja, amelyek mindegyike ugyanazt a 77 kWh-s akkumulátort használja. A belépő szintű hátsókerék-hajtású modell egyetlen hátsó villanymotort kap, amely 226 lóerős. Az ‘AWD’ modell egy második villanymotorral egészíti ki az első tengelyt, hogy összkerékhajtást, valamint 321 lóerős megnövelt teljesítményt biztosítson. Minden autó dupla képernyőt kapott az információs és szórakoztató rendszerhez, valamint Apple CarPlay és Android Auto, valamint fűtött első üléseket és fűtött kormánykereket.

A magasabb felszereltségi szint biztosít még adaptív LED-es fényszórókat, elektromos memóriával rendelkező vezetőülést, fűtött hátsó üléseket, vezeték nélküli telefontöltőt, első parkolóérzékelőket, holttér-figyelőt és motoros csomagtérajtót. Lehetőség van a hatótávolság maximalizálására, mely azt jelenti, hogy a legtöbbet hozzuk ki a regeneratív fékezésből. Az EV6 rendelkezik az egyik leghatékonyabb rendszerrel, illetve a legerősebb „i-pedál” beállítás elegendő a valódi egypedálos vezetéshez, és ezt az üzemmód a kormányoszlopon aktiválható. A nagyobb, Kia EV9- hez hasonlóan, az EV6 is 800 voltos elektromos architektúrával rendelkezik, amely néhány modellnél 233 kW maximális töltési sebességet biztosít. Ez akkor lehetséges, ha a leggyorsabb teljesítmény eléréséhez 350 kW-os DC villámtöltőt sikerül használni. Ez a konfiguráció, napjainkban legjobbak közé tartozik, ha sikerül találni egy kellően erős, ultragyors töltőpontot, ezáltal kb. 20 perc alatt 80%-ra tölthető fel az akkumulátor. A teljes feltöltést 3 fázisú, 11 kW-os otthoni, hálózati fali töltőponttal kb. 8 óra alatt lehet megvalósítani.

EV9

A Kia EV9 elegáns és új mércét állít fel a nagy, hagyományos SUV-k számára, miközben kellően erős és kiszámítható elektromos hatótávolságot kínál. Az autó feszegeti annak határait, hogy egy vezető gyártó, mennyire jó autót képes készíteni és igazi luxuscikknek tekinteni.  A hétüléses, tágas utasterével nyűgöz le, miközben a jelentős elektromos hatótáv és a végtelennek tűnő felszereltségi lista minden bizonnyal vonzza a vásárlókat, miközben mind a gyorsulás, mind a menetkényelem által nagyszerűen vezethető. Az autó a második modell a dél-koreai gyártó futurisztikus EV-jelű elektromos autóinak új sorozatában. A közepes méretű Kia EV6 után, a hétüléses EV9 a Kia sorozatának csúcsán áll. Az alapmodell – valószínűleg ez lesz a népszerűbb – egyetlen villanymotort tartalmaz a hátsó tengelyen, amely 200 lóerőt teljesít. A kínálatban van másik lehetőség is azok számára, akik többre vágynak. A kétmotoros változatokba, egy második villanymotort építenek be az első tengelyen, mely nemcsak a négykerék-meghajtást biztosítja, hanem a jelentős 380 lóerős teljesítményt is. 

A belépő szintű, az egymotoros hajtáslánccal elérhető modell, minden olyan felszereléssel rendelkezik, amelyre a legtöbb vásárlónak szüksége lehet. Az alapfelszereltség része a LED fényszórók, könnyűfém keréktárcsák, három-képernyős információs és szórakoztató rendszer beépített műholdas navigációval, valamint vezeték nélküli Apple CarPlay és Android Auto, műbőr kárpit, fűtött és szellőző első és második sor ülések, háromzónás klímaberendezés, motoros csomagtérfedél, valamint néhány vezetést segítő eszköz, beleértve az adaptív sebességtartó automatikát sávközpontosítóval és 360 fokos kamerarendszerrel. Amikor az akkumulátor lemerül, az autó 800 V-os rendszerének köszönhetően, akár 210 kW-os teljesítménnyel is tölthető, ha csatlakoztatja egy 350 kW-os ultragyors  DC villámtöltőhöz. A 3 fázisú, 11 kW-os otthoni  fali töltőponttal, a teljes feltöltést kb. 9-10 óra alatt lehet megvalósítani.

Kia autóhoz

Niro EV

A Niro EV környezetbarát és innovatív elektromos autó, amelyet a Kia gyártott, hogy a jövő mobilitási kihívásainak megfeleljen. Általánosságban elmondható, hogy az e-Niro egy nagyszerű elektromos családi autó. Jó vezetni, kényelmes benne ülni, könnyű vele együtt élni családként és ami döntő, olyan hatótávolságot kínál, ami biztonságot adhat a  vásárlóknak. Sportos, modern megjelenése ötvözi az éles vonalakat és az ívelt felületeket, és tökéletesen megfelel a városi és a hosszú távú utazásokhoz. A Niro kiváló belső térrel rendelkezik, amelyet a legújabb technológiák tesznek teljessé, beleértve az információs rendszert és a navigációt. A benne található számos vezérlőgomb és kijelző egyszerű és intuitív vezérlést biztosít. Az autó akár 450 kilométeres hatótávolsággal is rendelkezik egyetlen feltöltéssel, ami lehetővé teszi hosszú távú utazásokat anélkül, hogy aggódni kellene az úton való töltés miatt. 

A töltési időzítő funkciója lehetővé teszi, hogy akkor induljon el a töltés, amikor az olcsóbb az áram. A jármű biztonsági rendszerei kiválóak és segítenek biztonságosan közlekedni. Az autóban található számos vezetéstámogató rendszer, beleértve az automatikus vészfék rendszerét, a sávtartó asszisztensét, a keresztirányú forgalom figyelmeztetőjét és még sok mást, amelyek segítenek elkerülni a baleseteket. A gyártás során a Kia különös figyelmet fordított a fenntarthatóságra, és a jármű azon elemeinek a használatával készült, amelyek az alacsony szén-dioxid-kibocsátás és a környezetvédelem szempontjából a kedvezőek. Amikor a 68 kWh kapacitású akkumulátor lemerül, 80 kW-os teljesítményű DC villámtöltővel kb. 40 perc alatt tölthető fel. A 3 fázisú, 11 kW-os otthoni  fali töltőponttal, a feltöltést kb. 7 óra alatt lehet végrehajtani.