Barion Pixel

Elektromos töltő Kia autóhoz

Válassza ki az Önnek megfelelőt!

e-Soul-hoz (2021 ~ ) 64 kWh

32 A  ~ 7,4 kW -os beépített töltő

Kia Niro EV-hez (2022 ~ ) 68 kWh

3 fázisú 3 x 16 A  ~ 11 kW -os beépített töltő

EV6 Long R-hez (2021 ~ ) 74 kWh

EV9 RWD / AWD / GT-Line-hoz (2023 ~ ) 99.8 kWh

3 fázisú 3 x 16 A ~ 11 kW-os beépített töltők

Kia autóhoz:

Kia EV6:

A Kia EV6 az új generációs elektromos autók egyik legígéretesebb modellje, amely magában foglalja a modern technológiák széles választékát, és a kiváló teljesítményt. Tervezése tökéletesen illeszkedik a jövőbeli mobilitási igényekhez, amelyek nagyobb hatékonyságot és kényelmet igényelnek, miközben környezetbarát megoldásokra irányulnak.

Az autó elegáns, sportos megjelenése, valamint a széles választékban elérhető felszereltségi szintek lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja a saját stílusának megfelelő verziót. Belső tere tágas és modern, tele van a legfrissebb technológiákkal, amelyek egyszerűen használhatóak és intuitívak. Az autóban található egy hatalmas kijelző, amelyen az összes vezérlőgomb, valamint az információs rendszer és a navigáció elérhető.

Az EV6 nagy teljesítményű erőforrása lehetővé teszi a dinamikus gyorsítást és vezetést. A gyártó kínálatban lévő verzióktól függően akár 500 kilométeres hatótávolságot is nyújt, amely ideális a hosszabb utazásokhoz. A jármű biztonsági rendszerei szintén kiválóak, ideértve a vezetéstámogató rendszereket is. Az automatikus vészfék rendszere, sávtartó asszisztense, keresztirányú forgalom figyelmeztetője és több más funkciója segít a vezetőnek, hogy még biztonságosabb legyen a forgalomban.

Kia Niro EV:

A Niro EV környezetbarát és innovatív elektromos autó, amelyet a Kia gyártott, hogy a jövő mobilitási kihívásainak megfeleljen. Sportos, modern megjelenése ötvözi az éles vonalakat és az ívelt felületeket, és tökéletesen megfelel a városi és a hosszú távú utazásokhoz. A Kia Niro EV kiváló belső térrel rendelkezik, amelyet a legújabb technológiák tesznek teljessé, beleértve az információs rendszert és a navigációt. A benne található számos vezérlőgomb és kijelző egyszerű és intuitív vezérlést biztosít.

Az autó akár 450 kilométeres hatótávolsággal is rendelkezik egyetlen feltöltéssel, ami lehetővé teszi hosszú távú utazásokat anélkül, hogy aggódni kellene az úton való töltés miatt. A töltési időzítő funkciója lehetővé teszi, hogy akkor induljon el a töltés, amikor az olcsóbb az áram. A jármű biztonsági rendszerei kiválóak és segítenek biztonságosan közlekedni.

Az autóban található számos vezetéstámogató rendszer, beleértve az automatikus vészfék rendszerét, a sávtartó asszisztensét, a keresztirányú forgalom figyelmeztetőjét és még sok mást, amelyek segítenek elkerülni a baleseteket. A gyártás során a Kia különös figyelmet fordított a fenntarthatóságra, és a jármű azon elemeinek a használatával készült, amelyek az alacsony szén-dioxid-kibocsátás és a környezetvédelem szempontjából a kedvezőek.