Barion Pixel

Elektromos töltőpontok Smart autókhoz

Válassza ki az Önnek megfelelőt!

3 x 32 A ~ 22 kW-os beépített töltő

Smart #1 Premium / Pro+ / Pulse (2023 ~ )

Smart #3 Brabus / Premium / Pro+ (2024 ~ )

32 A ~ 7,4 kW-os beépített töltő

Smart #1 Pro (2023 ~ )

Smart #3 Pro (2024 ~ )

20 A ~ 4,6 kW-os beépített töltő

Opcionális 3 x 32 A ~ 22 kW-os töltő

EQ fortwo / cabrio / forfour / (2018 ~ 2023)

20 A ~ 4,6 kW-os beépített töltő

Opcionális 32 A ~ 7,4 kW-os töltő

ForTwo / ForFour Electric (2017 ~ 2018)

Smart autókhoz:

Smart #1:

Ez az elektromos autó egy korszerű és fenntartható közlekedési megoldás, amely a Smart márkának a hagyományos járművek helyett az elektromos mobilitás terén való elkötelezettségét tükrözi. Innovatív tervezése és műszaki jellemzői révén kiemelkedő vezetési élményt és hatékonyságot kínál azoknak, akik környezetbarát és gazdaságos autózást keresnek. Az autóhoz korszerű és erőteljes elektromotor tartozik, amely képes a gyors és dinamikus gyorsulásra, így könnyedén kezelheti a városi közlekedés kihívásait. A járművet nagy kapacitású akkumulátor táplálja, amely teljes töltéssel nagyobb hatótávolságot is képes biztosítani

Elegáns dizájnnal rendelkezik, mégis lehetővé teszi a könnyű parkolást és a városi manőverezést. Mérete és formája ideális a városi közlekedéshez, könnyen illeszkedik a parkolóhelyekhez és szűk utcákhoz. A Smart #1 belső tervezése és felszereltsége a kényelmet, funkcionalitást és a technológiai fejlesztéseket ötvözi. A karosszéria bár kompakt kialakítású, rendkívül tágas belső térrel rendelkezik. Az ergonomikus ülések kényelmesek a hosszabb utazások során is. A tárolóhelyek és rekesszek lehetővé teszik a személyes tárgyak és utazási kellékek praktikus elhelyezését.

A nagy felbontású érintőképernyőn könnyedén vezérelhetők a médialejátszó funkciók, a navigáció és az autó beállításai. Az infotainment rendszer támogatja az Apple és az Android funkciókat, így lehetőség van a mobiltelefonok integrálására. A Smart #1 számos kényelmi funkcióval és automata vezetést támogató rendszerrel van felszerelve. A légkondicionáló rendszeren kívül, az ülésfűtés/fűtés is a kellemes klímát biztosítja a járműben. A távolságtartó tempomat és a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer automatikusan működik, segítve a vezetőt az utazás biztonságosabbá és kényelmesebbé tételében.