Barion Pixel

Elektromos töltőpontok CUPRA autókhoz

Válassza ki az Önnek megfelelőt!

3 fázisú 3 x 16 A ~ 11 kW-os beépített töltő

Born VZ (2024 ~ )

Born (2021 / 2022 ~ )

Tavascan Endurance / VZ (2024 ~ )

16 A ~ 3,7 kW-os beépített töltő

Leon e-HYBRID (2020 ~ )

Formentor e-HYBRID (2021 ~ )

CUPRA autókhoz:

CUPRA autókhoz

A Cupra Born a híres spanyol márka megbízható és lenyűgöző elektromos járműve, amely sikeresen hódítja meg az autóipar világát. Ez a különleges autó tökéletes egyensúlyt mutat a modern stílus és az erős teljesítmény között, miközben elektromos meghajtásával rendkívül környezetbarát. A minden részletében modern autó megjelenése dinamikus, sportos és erőteljes, alacsony profilja, széles teste és éles vonalai tovább növelik azt.

Az autó belső tere modern, formabontó és elegáns, a márka egyedi logójával ellátva, miközben funkcionális és esztétikus az összhang a designban. A teljes jármű minőségi anyagokból készült, minden részletre kiterjedő kiváló szakértelemmel, különleges élményt nyújtva a szemnek. Az erőa és innovatív elektromos hajtásnak köszönhetően a Cupra Born tökéletes kombinációja egy 204 lóerős elektromos motor és a tartós akkumulátor kapacitásának, amely akár 540 kilométeres hatótávolságot biztosít teljes töltéssel. Az autó gyorsulása lenyűgözően gyors és  dinamikus, látványosan, mindössze 6,6 másodperc alatt ér el 100 kilométeres sebességet.

A Cupra Born természetesen fel van szerelve a legújabb intelligens technológiákkal, amelyek biztonságos és kényelmes vezetési élményt nyújtanak a sofőrnek. Az adaptív sebességtartó, sávtartó segéd és holttér-figyelő rendszerek, csak néhány a sokféle fantasztikus funkció közül, amelyeket az autó kínál. Összességében a Cupra Born látványos és jövőbe mutató, stílusos jármű, amely tökéletes mind az alkalmi, mind a mindennapi használatra is. Nem csak egy autó, hanem egy olyan érzés, amely rabul ejti mindazok szívét, akik a volán mögé kerülnek.