Barion Pixel
CUPRA autókhoz

Elektromos töltő CUPRA autóhoz

Válassza ki az Önnek megfelelőt!

Cupra Born:

A Cupra Born a híres spanyol márka lenyűgöző elektromos járműve, amely sikeresen hódítja meg az autóipar világát. Ez az autó tökéletes egyensúlyt mutat a modern stílus és az erős teljesítmény között, miközben elektromos meghajtásával rendkívül környezetbarát. Az autó megjelenése dinamikus, sportos és erőteljes, alacsony profilja, széles teste és éles vonalai tovább növelik azt.

Az autó belső tere modern és elegáns, a márka egyedi logójával ellátva, miközben funkcionális és esztétikus az összhang a designban. Az autó minőségi anyagokból készült, minden részletre kiterjedő kiváló szakértelemmel, különleges élményt nyújtva a szemnek. Az innovatív elektromos hajtásnak köszönhetően a Cupra Born tökéletes kombinációja egy 204 lóerős elektromos motor és a tartós akkumulátor kapacitásának, amely akár 540 kilométeres hatótávolságot biztosít teljes töltéssel. Az autó gyorsulása lenyűgözően gyors és dinamikus, mindössze 6,6 másodperc alatt ér el 100 kilométeres sebességet.

A Cupra Born fel van szerelve a legújabb intelligens technológiákkal, amelyek biztonságos és kényelmes vezetési élményt nyújtanak a sofőrnek. Az adaptív sebességtartó, sávtartó segéd és holttér-figyelő rendszerek, csak néhány a sokféle fantasztikus funkció közül, amelyeket az autó kínál. Összességében a Cupra Born a jövőbe mutató és stílusos jármű, amely tökéletes mindennapi használatra. Nem csak egy autó, hanem egy olyan érzés, amely rabul ejti mindazok szívét, akik a volán mögé kerülnek.