Barion Pixel

Elektromos töltő Dacia autókhoz

Válassza ki az Önnek megfelelőt!

29 A ~ 6,6 kW-os beépített töltő

Spring Electric 45 (2024 ~ )
Spring Electric 65 (2024 ~ )
Spring Electric / 45 (2021 / 2022 ~ )
Spring Electric 65 Extreme (2023 ~ )

Dacia autókhoz:

Dacia autókhoz:

A Spring Electric egy új, modern elektromos autó, amely a fenntarthatóság és az alacsony költségek jegyében lett tervezve. A márka híres az egyszerűségről és a funkcionalitásról, valamint a Spring Electric modellje sem kivétel. Az autó ára nagyszerű ár – érték arányt biztosít. Az optimális kapacitású akkumulátorral rendelkező autó akár 300 km-t tud megtenni egyetlen feltöltéssel.

Az autó belső terében található egy modern infotainment rendszer, amelyhez 7 hüvelykes érintőképernyő tartozik. A rendszer támogatja az Apple CarPlay és az Android Auto funkciókat is. Az autó egyik nagyszerű tulajdonsága, hogy bőséges helyet kínál az utasok és az áruszállítás számára is. Az autó csomagtartója közel 300 literes, ha a hátsó üléseket lehajtjuk, akkor pedig 600 literesre növelhetjük a teret.

Az autó praktikus megjelenése mellett számos biztonsági funkcióval is rendelkezik. Az autóban található az előrejelző vészfékrendszer, az adaptív sebességtartó automatika és a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer is. Összességében a Dacia Spring Electric egy megfizethető és megbízható elektromos autó, amely nagyszerű teljesítményt nyújt, és számos hasznos funkcióval rendelkezik. Jó választás lehet azok számára, szeretnének egy környezetbarát autót, de nem akarnak túl sok pénzt költeni rá.