Barion Pixel

Elektromos töltőpontok Fiat autókhoz

Válassza ki az Önnek megfelelőt!

3 fázisú 3 x 16 A ~ 11 kW-os beépített töltő

600e (2023 ~ )

500e 3+1 / Cabrio / Hatchback (2020 / 2022 ~ )

32 A ~ 7,4 kW-os beépített töltő

Opcionális 3 fázisú 3 x 16 A ~ 11 kW-os töltő

E-Ulysse L2 / L3 (2022 ~ 2024 )

Fiat autókhoz:

Fiat autókhoz:

500e

A Fiat 500e elektromos autója a legendás és népszerű Fiat új 500 széria, környezetbarát változata. A modell legfontosabb tulajdonsága, hogy teljes mértékben elektromos meghajtással rendelkezik, így zéró emisszióval közlekedhetünk vele. Ez nem csak a környezetvédelem szempontjából fontos, de a városi forgalomban is sok előnnyel jár, hiszen csendesebb, olcsóbb és könnyebben manőverezhető, mint a hagyományos belső égésű motorokkal szerelt változatok. Mint minden hasonló elektromos jármű, üzemeltetése során nem terheli a levegő minőségét környezetkárosító és egészségre káros anyagokkal. Rendelkezik egy 70 kW-os elektromos motorral, mely meglepően dinamikus autózási élményt biztosít. A jármű hatótávja a kisebb 21 kWh-a akkumulátorral is, akár 130 kilométer is lehet egyetlen feltöltéssel.

Természetesen a belső tere is nagyon stílusos és kényelmes, és számos praktikus funkcióval rendelkezik, mint például a 7 hüvelykes infotainment rendszer, az Apple CarPlay és az Android Auto támogatás, valamint a kényelmes ülések. Az 500e nagyon sok biztonsági funkcióval is rendelkezik, mint például a radarszabályozó tempomat, a sávtartó asszisztens, az autófényre álló fényszórók és a parkolóradarok, így biztonságosan közlekedhetünk vele az utakon. Környezetbarát jellege és a gazdaságos használat mellett a Fiat 500e ára is vonzó lehet számos vásárló számára. Az elektromos autók általában drágábbak, mint a hagyományos autók, de a Fiat 500e megfizethető áron érhető el, és az alacsonyabb üzemeltetési költségekkel hosszú távon megtérülhet az ár.

600e

A Fiat 600e majdnem olyan stílusos, mint a kisebb 500e, de a Fiat 600e egy kívánatos kis elektromos crossover, megfelelő hatótávval. A kis elektromos SUV sikeresen divatos, miközben megőrzi a régi olasz báj egy kis illatát, amely elsősorban elődeit tette népszerűvé. A kisebb, 500e formai elemeiből létrejött a Fiat első zéró emissziós crossovere. A tetszetős cuki megjelenésének és nagyvonalúan felszerelt utasterének köszönhetően sokak kedvence lehet. Fiat SUV-ot is 51 kWh-s (használható kapacitású) akkumulátor hajtja, valamint egy 154 lóerős villanymotor. A gyártó szerint 20-80%-os töltés kevesebb mint fél óra alatt lehetséges, ha a 600e-t egy kompatibilis nyilvános egyenáramú villám-töltőhöz csatlakoztatják. Minden autóban LED-es fényszórók, digitális műszercsoport, érintőképernyő, vezeték nélküli Apple CarPlay és Android Auto csatlakozással, automatikus klímaberendezés és hátsó parkolóérzékelők találhatók. 

A 3 fázisú otthoni fali töltőpont használatával (sajnos nem minden otthon rendelkezik 3 fázissal), a 600e maximális 11 kW-os váltakozó áramú töltési teljesítménnyel rendelkezik. Míg testvérautóját, a Jeep Avengert úgy tervezték, hogy letérhessen a szilárd  útburkolatról, a Fiat 600e egyértelműen a városi környezetben való boldogulásra készült. Az autó csak egy kicsivel több mint négy méter hosszú, így a hihetetlenül könnyű, mégis precíz kormányzással párosulva egy kiváló lehetőség a városban való autózáshoz, valamint az autópályára, vagy kanyargós hátsó utakra is elég jól használható. A Fiat 600e-ben nem hatalmasak a belső terek, mert nincs nagy fej- és lábtér, de a konnektorról tölthető Fiat SUV négy felnőtt szállítására kiválóan alkalmas.