Barion Pixel

Elektromos töltő Hyundai autóhoz

Válassza ki az Önnek megfelelőt!

Kona Electric-hez (2021 ~ ) 39 kWh

1 fázisú ~ 31 A-s ~ 7,2 kW-os beépített töltő

Opcionális 3 fázisú ~ 3 x 16 A-s ~ 11 kW-os töltő

Kona Electric-hez (2021 / 2023 ~ )

3 fázisú ~ 3 x 16 A-s ~ 11 kW-os beépített töltő

IONIQ 5 LR / SR / N-hez (2021 / 2022 / 2023 ~ )

IONIQ 6 LR / SR-hez (2022 / 2023 ~ )

3 fázisú ~ 3 x 16 A-s ~ 11 kW-os beépített töltők

Hyundai autóhoz:

Hyundai IONIQ 5:

A Hyundai IONIQ 5 egy új generációs elektromos autó, amely a legújabb technológiákat és funkciókat kínálja a kényelmes és gazdaságos autózás élményéhez. Számos előnnyel rendelkezik, mint például a nagy hatótávolság, az erős teljesítmény és a környezetbarát működés. A modell elegáns külső dizájnnal rendelkezik, amely a Hyundai eddigi legstílusosabb autója.

Az autó belső tere is rendkívül jól megtervezett, és kényelmes utastere garantálja az utasok kényelmét, akik élvezhetik az autóban található legmodernebb technológiákat és funkciókat. A Hyundai legújabb elektromos platformjára épül, amely kiváló hatékonyságot és teljesítményt biztosít. Az erős motorok és az akkumulátorok hosszú hatótávolságot biztosítanak, amely akár 480 km-re is megnövekedhet. Az autó magas biztonsági szinttel rendelkezik, ahol a legújabb biztonsági technológiák és funkciók kerültek beépítésre.

Előnye a magas környezetbarát működés, amely megfelel azoknak az igényeknek, akik szeretnének környezettudatosan közlekedni. További előnye a vezetési élmény, amely kiváló manőverezhetőséget és dinamikus teljesítményt biztosít. Az Adaptive Cruise Control segítségével, a sebesség automatikusan állítódik be a közlekedési viszonyokhoz igazítva, az aktív sávelhagyás-jelzővel és a holttérfigyelő rendszerrel biztosítja a vezető biztonságát.

Az Hyundai IONIQ 5 egy kiváló választás azoknak, akik szeretnék az elektromos autózás élményét élvezni, és környezetbarát autót szeretnének vásárolni. Az autó kiváló teljesítménye, nagy hatótávolsága és magas biztonsági szintje biztosítja a vezetők és utasok kényelmét és biztonságát. Elegáns dizájnnal és innovatív technológiákkal rendelkezik, így ideális választás minden autórajongó számára.

Hyundai IONIQ 6:

Az Hyundai IONIQ 6 egy innovatív, teljesen elektromos autó, amely magas szintű teljesítményt, kényelmes utazást és környezetbarát működést kínál. Az autó az új IONIQ márkacsalád legújabb tagja, és a legújabb technológiákat és funkciókat kínálja a kényelmes és fenntartható autózás élményéhez. A modell dinamikus dizájnnal rendelkezik, amely elegáns és modern megjelenést biztosít. Az autó nagy belső térrel rendelkezik, amely kényelmes utazást garantál az utasok számára.

Az autóban található legújabb technológiák és funkciók élvezetes utazást biztosítanak, így minden út kellemesebbé válik. A kiváló hatékonyságú és teljesítményű, az erős motorok és az akkumulátorok hosszú hatótávolságot biztosítanak, amely akár 600 km-re is megnövekedhet. További előnye a magas biztonsági szint, ahol a legújabb biztonsági technológiák és funkciók kerültek beépítésre. Az autó Adaptive Cruise Control rendszerrel, aktív sávelhagyás-jelzővel és holttérfigyelő rendszerrel biztosítja a vezető biztonságát.

A modell a Hyundai új generációs elektromos platformjára épül, amely kiváló dinamikus teljesítményt és vezetési élményt biztosít. Az autó környezetbarát működése további előnye, amely ideális választás azoknak, akik szeretnének környezettudatosan közlekedni. Az autó magas energiahatékonysága és a nulla károsanyag-kibocsátás garantálják, hogy az autó a környezetvédelem szempontjából kiváló választás.

Az IONIQ 6 elektromos autó tökéletes választás minden autórajongó számára, aki értékeli az innovatív technológiákat, a magas teljesítményt és a kényelmes és fenntartható autózás élményét. Modern megjelenése, kényelmes belső tere és környezetbarát működése biztosítja, hogy az autó a jövő autózásának vezető modellje lesz.