Barion Pixel

Elektromos töltőpontok Mitsubishi autókhoz

Válassza ki az Önnek megfelelőt!

16 A ~ 3,7 kW-os beépített töltő

Eclipse Cross PHEV (2021 ~ )

Type1 ~ 16 A ~ 3,7 kW-os beépített töltő

Outlander PHEV (2013 - )

i-MiEV (2011 / 2015 ~ 2018 )

Mitsubishi autókhoz:

A Mitsubishi az egyik legelismertebb ázsiai autógyártó, amelyet 1870-ben Japánban alapított Yataro Iwasaki, és ma a Renault – Nissan – Mitsubishi Szövetség tagja, amely a világ egyik legnagyobb autógyártó csoportja. Az elnevezés, a Mitsubishi két japán szó származéka: a „mitsu” és a „hishi”. Tökéletes példa a márka elnevezésére, ahol két egyszerű kifejezés kombinációja alkot egy szót, amely a haladás, a technológia és a minőség szinonimája.

A japán Mitsubishi Outlander PHEV változatot megjelenésekor „forradalmi” típusnak emlegették. A konnektorról tölthető hibrid SUV, mely fénykorában minden bizonnyal divatteremtő volt. A SUV-ok általános népszerűségét tekintve nem meglepő, hogy a Mitsubishi nagy érdeklődést keltett, amikor 2013-ban bemutatta a modellt, és gyorsan a világ  egyik legkelendőbb modelljévé vált. Az Outlander egy 2,4 literes, négyhengeres benzinmotorral rendelkezik, két villanymotorral – minden tengelyen egy-egy – a tisztán elektromos futás érdekében. Elektromos üzemmódban az Outlander az elektromos autókra jellemző finom kifinomultsággal halad, és még akkor is, ha a benzinmotor beindul és halkabb, mint egy dízel. 

Rengeteg hely van a hatalmasnak tűnő Outlanderben. A hátsó üléseken viszonylag könnyen utazhatnak hárman és a kellő hely adódik a gyerekek beszíjazásához, és elől bármilyen méretű és alakú vezető kényelmesen elfér. A konnektorról tölthető hibrid Outlander tisztán elektromos üzemmódban csendes és könnyed, így remekül használható rövid távú ingázásra. Gyorsabb utakon, vagy amikor a benzinmotor működik, a meglehetősen elsöprő teljesítmény és a könnyű kormányzást és kellő élményt nyújt.

Az autó kellően áttekinthető színes érintő képernyővel rendelkezik, amelyet „Smartphone Link Display Audio”-nak vagy SDA-nak neveztek. A legfelső felszereltségi szinten megtalálható az Apple CarPlay, az Android Auto, a Bluetooth audio streaming és a kihangosító funkció, valamint hat hangszóró. Az Apple CarPlay és az Android Auto által kínált funkcióknak köszönhetően lehetővé teszik, hogy az autó rendszere megjelenítse a telefon zenéjét, névjegyeit, telefonelőzményeit, térképeit és más releváns alkalmazásokat.