Barion Pixel

Elektromos töltő Porsche autókhoz

Válassza ki az Önnek megfelelőt!

3 x 16 A ~ 11 kW-os beépített töltő

Macan 4 / Turbo Electric (2024 ~ )

+ Opcionális 3 x 32 A ~ 22 kW-os töltő

Taycan / Cross / (2020 ~ 2024)
Taycan / 4S /Sport/ Cross (2024 ~ )

2 x 16 A ~ 7,4 kW-os  beépített töltő

Cayenne E-Hybrid (2020 ~ )

Panamera E-Hybrid (2016 ~ )

Porsche autókhoz:

Porsche autókhoz

A Porsche az egyik leghíresebb németországi luxusautó-márka, amely elsősorban sportjárművek gyártására specializálódott. A céget alapítójáról, Ferdinand Porsche-ról nevezték el. 1931-es alapítását követően, mára az egyik legismertebb márkává vált, amely a kifinomult formatervezés és sebesség szinonimája. A Porsche az a márka, amely értékeli a hagyományokat, és ötvözi azokat az újításokkal. Az összes autó a márka időtlen eleganciájával és szépségével, belül pedig a legújabb technológiákkal rendelkezik. A sportautóit, szedánjait és SUV-jait az egész világon értékesítik. Ma már a világ egyik legismertebb felsőkategóriás autómárkája, a Volkswagen csoport tulajdonában van.

Az elektromos Porsche Taycan nagy hatótávjával, vad teljesítménnyel és vitathatatlanul az egyik legjobb kezelhetőségével, a négyajtós kupék között  igazi mérföldkőnek számító autó. Annak ellenére, hogy kéttonnás a súlya és elektromos a hajtása, a nulla károsanyag-kibocsátású Taycan majdnem olyan jól vezethető, mint az ikonikus 911-es márkatársa. Jelenleg öt Porsche Taycan modell rendelhető. Az alap hátsókerék-hajtású autó egyszerűen „Taycan” felirattal van ellátva; e fölött a négykerék-meghajtású Taycan 4S, GTS, Turbo és Turbo S modellek is léteznek. Kezdetben minden Porsche Taycan modellt kettős villanymotorral kínáltak, azonban most már létezi egy új alapmodell, amely ehelyett egyetlen, hátul elhelyezett motort használ.

Lehet, hogy egyesek megszólják az alap Taycan „csekély” 402 lóerős teljesítményét, de végül ez a szám több mint elegendő a teljes Porsche sportautó-élmény biztosításához. Ez minden bizonnyal több, mint amennyire a legtöbbeknek szüksége lesz a közutakon. A Taycan több mint két tonnát nyom, de a vezetése alapján soha nem gondolnánk, hogy milyen mozgékony és érzékeny a kanyarokban és játékosan meghazudtolja tömegét. Minden felszereléssel a Taycan valóban új mércét állít fel az elektromos autók kezelhetősége terén. Könnyű lábú, mégis bizalomgerjesztő és karakteres, méretei ellenére teljesen megfelelő társ az utakon.