Barion Pixel

Elektromos töltőpontok SEAT autókhoz

Válassza ki az Önnek megfelelőt!

32 A ~ 7,4 kW-os beépített töltő

Mii Electric (2020 ~ 2021)

16 A ~ 3,7 kW-os beépített töltő

Leon e-Hibrid (2020 ~ )

Tarraco e-HYBRID (2021 ~ )

SEAT autókhoz:

SEAT autókhoz:

A Seat a leghíresebb spanyol autómárka, amelyet 1950-ben alapított az Instituto Nacional de Industria. Seat és Cupra márkanév alatt tervezi, gyártja és forgalmazza járműveit világszerte. 1950-ben Barcelonában alapították. Jelenleg Spanyolország legnagyobb kompakt autógyártó cége, amely a Volkswagen csoport része.

A praktikus SEAT Mii Electric kellő hatótávolságot biztosít egy kis városi autó számára. A Mii, az Up egyik változata, észrevehető különbségekkel az első és a hátsó karosszéria elemeken. Az európai országokban 2019-ben kezdődött meg az értékesítése. Az autót Pozsonyban, Szlovákiában gyártották és elsősorban Európában árulták. Az elektromos változat 36,8 kWh kapacitású lítium-ion akkumulátorral és 205 km-es hatótávval rendelkezik, míg a hajtást egy 82 lóerős villanymotor adja, amely az első kerekeket forgatja. A kisautó otthon érzi magát a napi ingázáskor vagy a bevásárláskor, amikor végigpörög a városi forgalomban, bár ha szükséges, a gyorsabb utakon is megállja a helyét, kényelmes és lendületes társként szolgálhatja egy kisebb családot.

Az autót szórakoztató vezetni, a kis súlya nem okoz gondot nyomatékos villanymotorjának, így a teljesítmény élénknek és könnyednek tűnik, különösen városi vezetési sebességnél. A városi létforma párosul a Mii kis arányaival, így könnyű átvezetni a szűk utcákon, és szűk helyeken parkolni. A mozgási energiát a regeneratív fékrendszer hasznosítja újra (a hatótávolság növelése  érdekében). Kiválasztható még  az alkalmazott lassítás erőssége is, melynél a legerősebb üzemmód teljesen leállíthatja az autót anélkül, hogy le kellene nyomni a fékpedált. Abban az esetben, ha előre lehet látni a forgalom lefolyását, akár teljes egypedálos vezetés érhető el. A Mii Electric könnyű súlyának és elektromos teljesítményének ötvözete nagyon megfizethetővé teszi a működtetést. 2020-ban a SEAT úgy döntött, hogy megszünteti az elektromos modellek forgalmazását, miután 2021-ben megszűnt a teljes Mii termékcsalád.