Barion Pixel

Elektromos töltő Tesla autókhoz

Válassza ki az Önnek megfelelőt!

3 x 16 A ~ 11 kW-os beépített töltő

Model 3 (2022 / 2023 ~ )

Model S / Plaid (2022 / 2023 ~ )

Model X / Plaid (2022 / 2023 ~ )

Model Y / Perform. (2022 / 2024 ~ )

3 x 16 A ~ 11 kW-os beépített töltő

Opcionális 3 x 32 A ~ 22 kW-os b. töltő

Model S 70 / 85 / 90 (2013 / 2015 ~ )

3 x 24 A ~ 16.5 kW-os beép. töltő

Model S LR / 75 / 100 (2016 ~ 2020)

Tesla autókhoz:

Tesla autókhoz

Model 3

A Tesla Model 3 egy úttörő elektromos autó, amely magában hordozza a jövő mobilitásának ígéretét. Rendkívül hatékony elektromos hajtással rendelkezik, amely lenyűgöző gyorsulást és nyomatékot kínál. Induláskor néhány másodperc alatt 100 km/h-ra gyorsít, így a vezetés minden pillanata izgalmas és élvezetes. A hosszú hatótávolsága miatt, a legújabb modellekkel akár 500 kilométert is megtehet egyetlen töltéssel. Ez lehetővé teszi, hogy hosszabb távolságokat tegyen meg anélkül, hogy aggódni kellene a töltőállomások gyakori látogatása miatt. A Model 3 a legfejlettebb önvezető funkciókkal rendelkezik. A rendszer lehetővé teszi a sávelhagyás figyelését, az automatikus sebességszabályozást és a parkolást is. Emellett a Tesla folyamatosan frissíti és javítja a szoftverét, hogy még biztonságosabbá és hatékonyabbá tegye az önvezető képességeket. Az autó stílusos és modern külseje kihívást jelent a hagyományos járművek számára. Az elegáns és áramvonalas forma, valamint a belső tér lenyűgöző élményt nyújt mind a vezetőnek, mind az utasoknak, mely kiemelkedő felszereltséggel párosul.

A belső tere modern, letisztult. Az egyszerűség és a tisztaság érzete uralkodik, amely eleganciát és kifinomultságot sugall. Az összhangban lévő formák és a prémium anyagok a legmagasabb minőséget képviselik. Kompakt méretekei ellenére, belső tere meglepően tágas és kényelmes. Az ülések kényelmesek, és elegendő hely áll rendelkezésre mind a vezetőnek, mind az utasoknak. Az ergonomikus kialakítás és az optimális helykihasználás miatt mindenki számára elegendő tér áll rendelkezésre. A központi vezérlőegység egy hatalmas érintőképernyő. A felhasználóbarát felület intuitív kezelést biztosít, és számos funkciót és beállítást lehet elérni. Például könnyedén kezelheted a navigációt, a médialejátszót és az autó beállításait. A Tesla Model 3-ban kiváló minőségű hangzásrendszer található. A nagy teljesítményű hangszórók tiszta és részletgazdag hangzást biztosítanak, így a zenehallgatás és az audioélmény egyedülálló lesz.

Model S

A Model S megmutatta azt a szintet, amelyet az összes többi nagy hatótávolságú elektromos autónak teljesítenie kellett. Ez volt az egyik első igazán „prémium” elektromos autó, és a folyamatos frissítéseknek köszönhetően, több mint egy évtizeddel később is meghatározó tényező. Gyors, jól vezethető, és az egyik leghosszabb hatótávval büszkélkedhet, nem is beszélve arról az áldásról, amely a Tesla Supercharger hálózat jelent. A teljesítmény, a technológia és a belső minőség javulása azt jelenti, hogy továbbra is a legjobbak közé tartozik. Amikor az első Tesla Model S 2012-ben piacra került, nem volt más prémium elektromos autó a környékén. Azóta azonban a Tesla nem csak három új autót mutatott be – a Model X hétüléses SUV-t , a Model 3 limuzint és a Model Y családi SUV-t –, hanem több márka is reagált a meghatározó Model S-re. A frissített Dual Motor modell 95 kWh-s akkumulátorcsomagot használ a két villanymotor meghajtására.

A konfiguráció kb. 575 km-es hatótávolságot és 250 km/órás végsebességet kínál és alig több mint 3 másodperc alatt éri el a 100 km/h-s sebességet. Fölötte lévő új Plaid modell ugyanazt az akkumulátorcsomagot párosítja hárommotoros rendszerben. Két motor a hátsó tengelyen, egy az elülső tengelyen, ami több mint 1000 lóerőt teljesít, kevesebb mint két másodperc alatt gyorsul 100 km/órára, és akár 560 km-t is megtehet egy feltöltéssel. A nagy akkumulátorok és a Tesla Supercharger hálózatához való hozzáférés teszi a Model S-t nagyszerű hosszú távolságokra alkalmas autóvá. Minden elektromos autó töltési ideje, a töltés módjának függvényében változik. A 3 fázisú 11 kW-os hálózati falitöltő használata a esetén kb 10 órára lesz szükség  mindkét modell teljes újratöltéséhez. Ha igénybe veheti Tesla Supercharger hálózatát, melyek a legújabb, 250 kW-os DC teljesítményre képesek, akkor a feltöltés kb fél órát vesz igénybe.

Model Y

A gyors, hatékony és szórakoztató funkciókkal teli Tesla Model Y szinte mindenre képes. Az autó tele van finomságokkal, és az egyik leglenyűgözőbb infotainment rendszerrel büszkélkedhet. A Tesla Model Y kimagasló teljesítményt, nagy hatótávolságot és teljes hozzáférést biztosít a Tesla Supercharger hálózatához. Praktikusabb mint a konkurensei és benne van minden, amire szüksége lehet egy elektromos autóban, és így nem csoda, hogy miért olyan sikeres. A Model Y rendelkezik azzal a hajtáslánc-kínálattal, hogy a kategóriája élén maradjon, hiszen a hátsókerék-hajtású alapmodell is kiváló választás lehet. Az összes Model Y nagyrészt azonos szintű alapfelszereltséggel érkezik. Ennek ellenére nem lehet ok a panaszra, hiszen tartalmaz egy hatalmas érintőképernyőt beépített műholdas navigációval, fűthető üléseket elöl és hátul, klímaberendezést, panorámás üvegtetőt, vezeték nélküli telefontöltés, valamint számos biztonsági és vezetőtámogató funkció, mint például az adaptív sebességtartó automatika, a holttér-figyelő és a tolatókamera. 

Az autó 56 kWh-s vagy 75 kWh-s akkumulátorokkal is elérhető, három fokozatú regeneratív fékkel, amelyek segítenek fenntartani a töltöttségi szintet. Ez a Teslák energiahatékonyságával együtt azt jelenti, hogy nem meglepő, hogy a Model Y kategóriája egyik leghosszabb hatótávolságával büszkélkedhet. Az alapmodell maximális töltési sebessége 170 kW, de valamivel kisebb akkumulátorának köszönhetően mindössze 25 percre lesz szüksége ahhoz, hogy a Tesla egyik legújabb CD villámtöltőjével 80%-ra feltöltődjön. A nagy hatótávolságú és teljesítményű modellek gyorsabb, 250 kW-os maximális villámtöltési sebességet érnek el, így annak ellenére, hogy nagyobb az akkumulátoruk, mindössze két perccel tovább tart ugyanaz a töltés. A belépő szintű Model Y 57,5 ​​kWh-s akkumulátorának teljes újratöltése valamivel több mint 6 órát vesz igénybe egy 3 fázisú, 11 kW-os töltőpontról. Ez az idő közel 8 órára is megnövekedhet, ha a 75 kWh-s akkuval rendelkező Long Range, vagy a Performance modellt választjuk.

Tesla autókhoz