Barion Pixel
elektromos autó töltő Tesla autókhoz

Elektromos töltő Tesla autóhoz

Válassza ki az Önnek megfelelőt!

Tesla Model 3-hoz (2022 ~ ) 57,5 / 75 kWh

3 fázisú ~ 3 x 16 A-s ~ 11 kW-os beépített töltő

Model Y LR-hez (2022 ~ ) 75 kWh

3 fázisú ~ 3 x 16 A-s ~ 11 kW-os beépített töltő

Model S Plaid-hoz (2022 ~ ) 95 kWh

3 fázisú ~ 3 x 24 A-s ~ 16,5 kW-os beépített töltő

Tesla autóhoz:

Model 3

A Tesla Model 3 egy úttörő elektromos autó, amely magában hordozza a jövő mobilitásának ígéretét. Rendkívül hatékony elektromos hajtással rendelkezik, amely lenyűgöző gyorsulást és nyomatékot kínál. Induláskor néhány másodperc alatt 100 km/h-ra gyorsít, így a vezetés minden pillanata izgalmas és élvezetes. A hosszú hatótávolsága miatt, a legújabb modellekkel akár 500 kilométert is megtehet egyetlen töltéssel. Ez lehetővé teszi, hogy hosszabb távolságokat tegyen meg anélkül, hogy aggódni kellene a töltőállomások gyakori látogatása miatt.

A Model 3 a legfejlettebb önvezető funkciókkal rendelkezik. A rendszer lehetővé teszi a sávelhagyás figyelését, az automatikus sebességszabályozást és a parkolást is. Emellett a Tesla folyamatosan frissíti és javítja a szoftverét, hogy még biztonságosabbá és hatékonyabbá tegye az önvezető képességeket. Az autó stílusos és modern külseje kihívást jelent a hagyományos járművek számára. Az elegáns és áramvonalas forma, valamint a belső tér lenyűgöző élményt nyújt mind a vezetőnek, mind az utasoknak, mely kiemelkedő felszereltséggel párosul.

A belső tere modern, letisztult. Az egyszerűség és a tisztaság érzete uralkodik, amely eleganciát és kifinomultságot sugall. Az összhangban lévő formák és a prémium anyagok a legmagasabb minőséget képviselik. Kompakt méretekei ellenére, belső tere meglepően tágas és kényelmes. Az ülések kényelmesek, és elegendő hely áll rendelkezésre mind a vezetőnek, mind az utasoknak. Az ergonomikus kialakítás és az optimális helykihasználás miatt mindenki számára elegendő tér áll rendelkezésre.

A központi vezérlőegység egy hatalmas érintőképernyő. A felhasználóbarát felület intuitív kezelést biztosít, és számos funkciót és beállítást lehet elérni. Például könnyedén kezelheted a navigációt, a médialejátszót és az autó beállításait. A Tesla Model 3-ban kiváló minőségű hangzásrendszer található. A nagy teljesítményű hangszórók tiszta és részletgazdag hangzást biztosítanak, így a zenehallgatás és az audioélmény egyedülálló lesz.