Barion Pixel

Elektromos töltőpontok Toyota autókhoz

Válassza ki az Önnek megfelelőt!

32 A ~ 7,4 kW-os beépített töltő

Opcionális 3 x 16 A ~ 11 kW-os töltő

PROACE / City / Verso ( 2021 - 2024 )

16 A ~ 3,7 kW-os beépített töltő

Prius Hybrid ( 2017 - ) Type2

29 A ~ 6,6 kW-os beépített töltő

Opcionális 3 x 16 A ~ 11 kW-os töltő

bZ4X AWD / FWD ( 2022 - )

Toyota autókhoz:

Toyota autókhoz:

A Toyota Japán egyik legnagyobb és leghíresebb autógyártó vállalata, amelyet az 1930-as években alapítottak. 1935-ig a cég különféle automatizáltsági fokozatú szövőgépeket gyártott. Eredetileg Toyoda néven jött létre és a nevét alapítójáról, Kiichiro Toyodáról kapta. Az 1940-es években Toyotára változtatták, amikor az európai és amerikai piacokon való terjeszkedés mellett döntöttek.

A Toyota bZ4X egy meglepően sportos és kellemesen hangulatú családi SUV. A bZ4X jól vezethető, gyors töltést, prémium hangulatú belső teret, valamint az egyik legjobb infotainment rendszert kínál, amelyet elektromos családi SUV-ban található. A pontos és progresszív kormányzás, valamint a kellő tapadás a Toyota bZ4X-et az egyik legszórakoztatóbb elektromos terepjáróvá teszi.

„A Toyota bZ4X az elektromos generáció úttörője. Személyében erőteljes felépítésű és dinamikus SUV formaterv találkozik a kategóriaelső összkerékhajtással és a kivételes elektromos hatótávolsággal. Innovatív és hatékony – a megbízható bZ4X kivételes akkumulátor-élettartamot kínál a nyugodt közlekedés érdekében. A Toyota bZ4X akár több mint 500 kilométert is képes megtenni egyetlen töltéssel. Ez elegendő távolság jóformán bármilyen utazáshoz, így tökéletesen nyugodtan indulhat útnak. A legjobb pedig, hogy az utat zéró károsanyag-kibocsátással hagyja maga mögött. 

Az intelligens központi rendszer tökéletes kapcsolatot teremt okostelefonja és autója között. A vezetést is könnyebbé tevő MyT okostelefonos alkalmazás garantálja, hogy mindig kapcsolatban marad. A kategóriaelső biztonsági funkciók érdekében a Toyota bZ4X alapfelszereltsége a T-Mate – az Ön segítő vezetési partnere. Ez magában foglalja a Toyota Safety Sense legújabb generációját, valamint a vezeték nélküli (OTA) frissítéseket. A T-Mate biztosítja, hogy Ön mindig biztonságban közlekedhet.” (Forrás: Toyota. )