Barion Pixel

Elektromos töltő Toyota autóhoz

Válassza ki az Önnek megfelelőt!

Prius Hybrid-hez (2017 - ) Type2

16 A ~ 3,7 kW-os beépített töltő

Toyota bZ4X-hez (2022 - ) 71.4 kWh

30 A ~ 6,6 kW-os beépített töltő

Opcionális 3 fázisú ~ 11 kW-os töltő

Toyota autókhoz
PROACE Verso-hoz (2022 - ) 75 kWh

32 A ~ 7,4 kW-os beépített töltő

Opcionális 3 fázisú ~ 11 kW-os töltő

Toyota autóhoz:

Toyota bZ4X

„A Toyota bZ4X az elektromos generáció úttörője. Személyében erőteljes felépítésű és dinamikus SUV formaterv találkozik a kategóriaelső összkerékhajtással és a kivételes elektromos hatótávolsággal. Innovatív és hatékony – a megbízható bZ4X kivételes akkumulátor-élettartamot kínál a nyugodt közlekedés érdekében.”

„A Toyota bZ4X akár több mint 500 kilométert is képes megtenni egyetlen töltéssel. Ez elegendő távolság jóformán bármilyen utazáshoz, így tökéletesen nyugodtan indulhat útnak. A legjobb pedig, hogy az utat zéró károsanyag-kibocsátással hagyja maga mögött.”

„Az intelligens központi rendszer tökéletes kapcsolatot teremt okostelefonja és autója között. A vezetést is könnyebbé tevő MyT okostelefonos alkalmazás garantálja, hogy mindig kapcsolatban marad.”

„A kategóriaelső biztonsági funkciók érdekében a Toyota bZ4X alapfelszereltsége a T-Mate – az Ön segítő vezetési partnere. Ez magában foglalja a Toyota Safety Sense legújabb generációját, valamint a vezeték nélküli (OTA) frissítéseket. A T-Mate biztosítja, hogy Ön mindig biztonságban közlekedhet.” (Forrás: Toyota. )