Volvo autókhoz

Elektromos autó töltők és töltőkábelek Volvo autókhoz

Válassza ki az Önnek megfelelőt!

Volvo autókhoz

Volvo XC40 Recharge Pure Electric (2021 ~ ) elektromos autókhoz

Type2 ~ 3 fázis ~ 400 V AC ~ 3 x 16 A ~ 11 kW-os beépített elektromos töltő.

* ( 1 fázisú ~ 230 V AC ~ 32 A-es ~ 7,4 kW-os töltés is lehetséges.)*

Segítünk a választásban: +36 30 394 5456

” Az XC40 Recharge P8 AWD a legelső a tisztán elektromos Volvo modellek sorában. A típus túlzás nélkül mérföldkőnek számít a Volvo Cars történetében: egyrészt, mert a vállalat első, tisztán elektromos járműve és másrészt, mert az első olyan Volvo, amely megkapta a márka vadonatúj, Google Android operációs rendszerű infotainment rendszerét.

Az autó annak a rendkívül keresett XC40 szabadidőjárműnek a tisztán elektromos kivitele, amely elsőként nyerte el a Volvo számára a nagy becsben tartott Európai Év Autója (COTY) díjat. Az XC40 Recharge P8 AWD a Geely-csoporttal közösen kifejlesztett és a fejlett CMA kompakt, moduláris padlólemezre épül. Az összkerékhajtású XC40 Recharge P8 AWD maximális hatótávolsága meghaladja a 400 kilométert (WLTP norma szerint) és a csúcsteljesítmény 408 LE. “

” Az eredeti XC40 kimagasló biztonsági színvonalából kiindulva a Volvo Cars biztonságtechnikai mérnökei teljes mértékben áttervezték és megerősítették a Recharge P8 AWD elülső szerkezetét. Elsősorban azért, hogy kompenzálják a belső égésű motor hiányát és hogy teljesítsék a Volvo Cars házon belüli, szigorú biztonsági elvárásait.

Fontos hogy ugyanolyan magas szintű biztonságot nyújtsanak a vezető és az utasok számára, mint bármely más Volvóban. Az akkumulátort a karosszéria közepén kialakított biztonsági cella óvja a sérülésektől. Azzal, hogy az akkumulátor a padlóban kapott helyet, mélyebbre került a jármű tömegközéppontja, így csökkent a borulásveszély.” (Forrás: Volvo.)