Barion Pixel
Elektromos autó töltők DS

Elektromos töltő DS autóhoz

Válassza ki az Önnek megfelelőt!

DS 3 Crossback E-Tense-hez (2020 ~ 2022) 46,3 kWh

1 fázisú ~ 32 A-s ~ 7,4 kW-os beépített töltő

Opcionális 3 fázisú ~ 11 kWh-s beépített töltő

DS 3 E-Tense-hez (2022 ~ ) 50,8 kWh

3 fázisú 3 x 16 A-s ~ 11 kWh-s beépített töltő

DS 4 E-Tense hibridhez (2022 ~ ) 12,4 kWh

1 fázisú ~ 32 A-s ~ 7,4 kW-os beépített töltő

DS 7 Crossback hibridhez (2020 ~ ) 13,2 kWh

1 fázisú ~ 16 A-s ~ 3,7 kW-os beépített töltő

Opcionális 32 A-s ~ 7,4 kW-os beépített töltő

DS autóhoz:

DS 3 E-Tense:

A DS 3 E-Tense elektromos autó egy izgalmas új modell, amely a francia DS kínálatában található. Az autó egyre népszerűbb az elektromos autók piacán, és számos előnyt kínál a hagyományos benzines és dízel üzemű autókkal szemben. Az E-Tense környezetbarát, mivel a tisztán elektromos üzemű járműveknek nincs káros kibocsátása, ami segít csökkenteni a légszennyezést és a szén-dioxid kibocsátást.

Az autó teljesítménye nem marad el a hagyományos autóktól, hiszen az E-Tense 115 kW teljesítményű elektromos motort használ, amely 260 Nm nyomatékot biztosít, így a gyorsulás és az autó vezetése is élvezetes élményt nyújt. Az autó 54 kWh kapacitású akkumulátorral van felszerelve, amely egy töltéssel akár 300 km-es hatótávolságot biztosít, így az E-Tense alkalmas hosszabb utakra is. Amennyiben otthon vagy a munkahelyen is tölthető az autó, akkor akár 6 óra alatt is teljesen feltöltődik.

Az E-Tense belső kialakítása is megfelel a mai igényeknek, modern és stílusos, magában foglalva a legújabb technológiákat és funkciókat. Az autó számos intelligens vezetéstámogató funkcióval is rendelkezik, mint például a vészfék-asszisztens, a sávelhagyás-jelző és a parkoló asszisztens, így az autó vezetése biztonságosabb és kényelmesebb. Összességében az DS 3 E-Tense elektromos autó egy csodálatos új autómodell, amely megfelel a környezetbarát és gazdaságos járművekkel szemben támasztott elvárásoknak. Az autó hatékony és megbízható, számos funkcióval és előnnyel rendelkezik, amelyek magas színvonalú vezetési élményt nyújtanak.