Barion Pixel

Elektromos töltő DS autókhoz

Válassza ki az Önnek megfelelőt!

3 fázisú 3 x 16 A ~ 11 kWh-s beépített töltő

DS 3 E-Tense (2022 ~ )

32 A ~ 7,4 kW-os beépített töltő

Opcionális 3 fázisú ~ 11 kWh-s beépített töltő

DS 3 Crossback E-Tense (2020 ~ 2022)

DS autókhoz:

DS 3 E-Tense:

A különleges DS 3 E-Tense elektromos autó egy izgalmas új modell, amely a francia DS kínálatában található. Ez az autó egyre népszerűbb az elektromos autók piacán, és számos előnyt kínál a hagyományos benzines és dízel üzemű autókkal szemben. Az E-Tense természetesen környezetbarát, mivel a tisztán elektromos üzemű járműveknek nincs káros kibocsátása, ami segít csökkenteni a légszennyezést és a szén-dioxid kibocsátást.

Az autó teljesítménye nem hogy nem marad el a hagyományos autóktól, hanem túlszárnyalja azokat, hiszen az E-Tense 115 kW teljesítményű elektromos motort használ. A beépített motor 260 Nm nyomatékot biztosít, így a gyorsulás és az autó vezetése is élvezetes élményt nyújt. Az autó 54 kWh kapacitású akkumulátorral van felszerelve, amely egy töltéssel akár 300 km-es hatótávolságot biztosít, így az E-Tense alkalmas hosszabb utakra is. Amennyiben otthon vagy a munkahelyen is tölthető az autó, akkor akár 6 óra alatt is teljesen feltöltődik.

Az E-Tense belső kialakítása is megfelel a mai igényeknek, modern és stílusos, magában foglalva a legújabb technológiákat és funkciókat. Az autó számos intelligens vezetéstámogató funkcióval is rendelkezik, mint például a vészfék-asszisztens, a sávelhagyás-jelző és a parkoló asszisztens, így az autó vezetése biztonságosabb és kényelmesebb. Összességében az DS 3 E-Tense elektromos autó egy csodálatos új autómodell, amely megfelel a környezetbarát és gazdaságos járművekkel szemben támasztott elvárásoknak. Az autó hatékony és megbízható, számos funkcióval és előnnyel rendelkezik, amelyek magas színvonalú vezetési élményt nyújtanak.