Barion Pixel

Elektromos töltőpontok Honda autókhoz

Válassza ki az Önnek megfelelőt!

3 fázisú 3 x 16 A ~ 11 kW-os beépített töltő

Honda e:Ny1 (2023 ~ )

29 A ~ 6,6 kW-os beépített töltő

e / e Advance (2020 / 2022 ~ 2023)

Honda autókhoz:

Honda e

A Honda e egy modern, városi elektromos kisautó és egyben a gyártó első teljesen elektromos járműve, mellyel a városi mobilitás jövőjét testesíti meg vele. Az autó dizájnját és technológiáját a jövő iránti elkötelezettség motiválta, amelynek célja, hogy az emberek jobban éljék az életüket és ugyanakkor környezettudatosabbak legyenek. Az autó kialakítása olyan, mint egy praktikus kisautó, ezért tökéletes a városi és az elővárosi élethez is. A Honda e négyüléses, amelyben a vezetőnek és az utasoknak is kényelmes a hely. Az autó elektromos motorja hatékony és nagyszerű gyorsulást biztosít.

A hatótávja akár 222 km is lehet egyetlen töltéssel, és ez elegendő a városi közlekedéshez. Az autó további előnye, hogy csendes, és alacsony az üzemeltetési költsége. Az autóban a technológia áll a középpontban, melyben az első osztályú infotainment rendszer és az innovatív biztonsági funkciók találhatóak. Középen található egy digitális műszerfal, amely a vezető által személyre szabható és többféle információt is megjelenít. Az autó további kényelmi funkciói között található a vezető és az utasok számára szabadon állítható légkondicionáló és a prémium hangrendszer.

Az innovatív biztonsági funkciók között található a Honda Sensing rendszer, amely automatikusan riasztja a vezetőt, ha veszélyes helyzet közeledik. Az autóban található továbbá sávelhagyás riasztó, adaptív sebességtartó automatika, vészfék-asszisztens, tolatókamera és sok más biztonsági funkció, amelyek biztosítják a biztonságos autózást. Összességében a Honda e egy kiváló választás a városi és az elővárosi élethez, gyors, csendes és hatékony.