Barion Pixel

Elektromos töltőpont Subaru autóhoz

Válassza ki az Önnek megfelelőt!

29 A ~ 6,6 kW-os beépített töltő

Subaru Solterra AWD (2022 ~ )

Subaru autóhoz:

Subaru Solterra:

A Subaru a fenntarthatóság és a környezetvédelem mellett elkötelezett és most egy újabb fontos mérföldkövéhez érkezett, amikor bemutatta a legújabb elektromos járművét, a Solterra-t. Ez a gyártó első teljes egészében elektromos meghajtású modellje, amelyet a vállalat elkötelezettsége az innováció és a fenntarthatóság terén hozott létre.

Az autó modern, stílusos és kényelmes belső tere is figyelemre méltó. Az utasok élvezhetik az utazást az autóban található fejlett szórakoztató rendszernek és az innovatív biztonsági funkcióknak köszönhetően. Az autó megjelenése is magával ragadó. A Solterra futurisztikus külső dizájnnal rendelkezik, amelyet a márka stílusával ötvözött. A formatervezése és a minőségi anyagok, amelyekkel az autó készült, összességében egy olyan járművet eredményeznek, amely valóban megállja helyét az elektromos autók piacán.

A Subaru Solterra bizonyítja, hogy az autógyártó vállalatok továbbra is képesek innovatív és fenntartható autókat kínálni a piac számára. Az autó modern technológiájával, kiváló teljesítményével és stílusos megjelenésével tökéletes választás lehet azoknak, akik környezettudatosan és stílusosan szeretnének közlekedni.

Ajánljuk további figyelmébe:

BYD
BYD autókhoz
Fiat 500e
Fiat autókhoz
MG autóhoz
MG autókhoz
Suzuki autókhoz
Suzuki autókhoz