Barion Pixel

Elektromos töltőpontok MG autóhoz

Válassza ki az Önnek megfelelőt!

3 x 16 A ~ 11 kW-os beépített töltő

MG5 Electric SR / LR (2022 ~ )
Marvel R / Performance (2021 ~ )

32 A ~ 7,4 kW-os beépített töltő

ZS EV LR (2021 ~ )

29 A ~ 6,6 kW-os beépített töltő

MG4 Electric (2022 ~ )

ZS EV / SR (2019 / 2021 ~ )

MG5 EV / LR (2020 ~ 2022)

+ Opcionális 3 x 16 A ~ 11 kW-os töltő

MG4 Electric / XPOWER (2022 / 2023 ~ )

MG autóhoz:

MG autóhoz

A brit MG márka a sportkocsik tervezéséről és gyártásáról volt  híres. 1924-ben alapította William Morris. A márka neve, az MG, a cégalapító első üzletéről, a Morris Garage-ről származik. Az évek során a cég mintegy tízszer cserélt tulajdonost, és mára a kínai SAIC Motor Corporation Limited része, amely Kína egyik legnagyobb autóipari vállalata.

MG4 Electric

Manapság az MG Motor a világ egyik legdinamikusabban fejlődő autógyártója, amelynek egyik kiemelkedő terméke az MG4 nevű elektromos autó. Az MG4 EV a hatótávot, a praktikum és a rengeteg kiegészítő szolgáltatást egy látványos megjelenésű, élvezetes vezetési csomagban egyesíti, mindezt verhetetlen áron. Az MG4 nemcsak modern és stílusos megjelenésével hívja fel magára a figyelmet, hanem kiváló teljesítményével és praktikus használatával is. Az MG4 megfelel a kinézetének, mert egyszerűen szórakoztató vezetni és mindig nagyon kényelmes. A kormányzás gyors és precíz Sport módban, Normál módban azonban könnyebbé válik a maximális hatékonyság érdekében. Mivel annyira könnyű és közvetlen, kellemes mozgékonyságot kínál, ami határozottan hasznos a városban és a kanyargós utakon is.

A kilátás is jó a karosszériából, valamint a fordulóköre is szűk, ami segíti a parkolást és a kis helyen történő manőverezést. Az MG4 Electric belső tere modern és stílusos kialakítással rendelkezik, amely kényelmes és élvezetes vezetést biztosít. Az autóban található fejlett szórakoztató rendszernek köszönhetően az utasok élvezhetik az utazást, és élvezhetik a zenei és audiovizuális tartalmakat is.A praktikus használatára kialakított belső tere tágas csomagtartóval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy az autó bőröndök, sportfelszerelések vagy nagyobb tárgyak szállítására is alkalmas legyen. Az MG4 ára versenyképes az elektromos autók piacán, és az autó kiváló teljesítményének és használhatóságának köszönhetően biztosan megér egy alaposabb megfontolást a vásárlók részéről.

Ajánljuk további figyelmébe:

CUPRA autókhoz
CUPRA autókhoz
BYD
BYD autókhoz
Subaru autóhoz
Subaru autókhoz
Volkswagen_ID_Buzz
Volkswagen autókhoz