Barion Pixel

Elektromos töltőpontok Suzuki autókhoz

Válassza ki az Önnek megfelelőt!

26 A ~ 6 kW-os beépített töltő

Across PHEV (2022 ~ )

14 A ~ 3,3 kW-os beépített töltő

Across PHEV (2020 ~ 2022)

Suzuki autókhoz:

Suzuki autókhoz:

A Suzuki egy széles körben ismert japán autógyártó, amelyet 1909-ben alapítottak, és alapítójáról, Michio Suzukiról nevezték el. Ma a világ tíz legnagyobb autóforgalmazójának egyike, amely a világ több mint 190 országában működik. A Suzuki Across 2020-ban került bemutatásra, kizárólag az európai piacra. 2022-ben jött egy kisebb frissítés, miáltal megkapta az új érintőképernyős infotainment rendszert és a digitális műszercsoportot.

A Suzuki Across plug-in hibrid SUV alapjában egy Toyota plug-in hibrid, néhány stílusbeli finomítással és eltéréssel, melyet a a két márka közötti partnerség szülte. A Suzuki hozzáférése a Toyota hibrid technológiájához lehetővé tette számára, hogy versenytársa legyen a többi tölthető hibrid modellnek. Az autó nagy elektromos hatótávja lehetővé teszi az Across mindennapjainak nagy részét csak elektromos energiával tudja teljesíteni. A Toyota által gyártott 2,5 literes plug-in hibrid hajtáslánc a Suzuki Acrossban nagyon jól működik és jól kezelhető.

Az elöl lévő belsőégésű motort segítő  elektromos motor 180 lóerőt és 270 Nm-t, a hátsó tengelyt hajtó motor pedig további 54 lóerőt és 121 Nm nyomatékot tesz lehetővé. Nem lehet csak egyszerűen összeadni az összes számokat, de a Suzuki a teljes rendszer 302 lóerős csúcsteljesítményét rögzíti. Az erőt az első kerekekre az e-CVT fokozatmentes sebességváltó is továbbítja, amely a vezetési körülményeknek megfelelően változtatja a benzin- és elektromos teljesítményt. Az autó belső tere kényelmes és jól beállítható a vezetőnek, és sok hely van az utasok számára is. A hibrid hajtáslánc viszonylag alacsony zajszintje (különösen elektromos üzemmódban) ezt a környezetet is meglehetősen csendessé teszi. A rengeteg belső tér az első és a hátsó utasok számára, valamint a, 490 literes csomagtartó teszi a Suzuki Across-t nagyon praktikus autóvá.

Ajánljuk további figyelmébe:

BYD
BYD autókhoz
Dacia autóhoz
Dacia autókhoz
MG autóhoz
MG autókhoz
DS autóhoz
DS autókhoz