Barion Pixel
elektromos autó töltő Volkswagen autókhoz

Elektromos töltő Volkswagen autóhoz

Válassza ki az Önnek megfelelőt!

Volkswagen ID.3

Az ID.3 egy kiváló, modern, környezetbarát elektromos autó, amely kiváló teljesítményt és fenntarthatóságot kínál, mely a Volkswagen által fejlesztett új MEB platformra épül. Nincs kipufogógáz és zajkibocsátás, így járul hozzá a tiszta és egészségesebb városi környezethez. A kellő hatótávolság révén rugalmas és megbízható választás azok számára, akik hosszabb utakat terveznek. A jármű nagyszerű vezetési élményt nyújt. Az elektromos motor nyomatéka dinamikus gyorsulást, kellemes vezetési élményt biztosít azonnal. A jármű súlya és kedvező tömeg-középpontja tovább fokozza az agilis és reakcióképes vezetési élményt. A belső kialakítása modern és tágas. Az intelligens tervezésnek egy beltéren, tágas és kényelmes, amely lehetővé teszi a vezető és az utasok számára maximális komfortot a hosszabb utazások során is.

Az ID.3 autó magas színvonalú felszereltséggel rendelkezik, amely a legújabb technológiai megoldásokat tartalmazza. Az beépített információs és médiarendszer lehetővé teszi a könnyű és intuitív kezelést, és számos funkciót kínál, mint például a navigációt és a telefon integrációt. A digitális műszerfala modern és letisztult megjelenést kölcsönöz a belső térnek. Az interaktív kijelzőn, a vezető fontos információkhoz fér hozzá, mint például a sebesség, a hatótávolság és az energiagazdálkodás. A digitális műszerfal könnyen átalakítható, így mindenki személyre szabhatja a megjelenést és a megjelenítést.

Az autó rendelkezik továbbá fejlett vezetéstámogató rendszerekkel, amelyek segítségével a vezetés során biztonságos maradni. Az adaptív sebességtartó automatika, a sávtartó asszisztens és a távolságtartó asszisztens csak néhány példa a rendelkezésre álló funkciók közül. Ezek a funkciók nyújtanak a vezető biztonságát és kényelmét, és elősegítik a stresszmentes vezetést. A belső terében az anyagminőség és a kidolgozás természetesen magas színvonalú. A minőségi anyagok és részletekre fordított figyelem összességében egy prémium érzést kelt a belső térben.

Ajánljuk további figyelmébe:

CUPRA autókhoz
CUPRA autókhoz
Fiat 500e
Fiat autókhoz
Jaguar autókhoz
Jaguar autókhoz
Porsche autókhoz
Porsche autókhoz