Barion Pixel

Elektromos töltőpontok Volkswagen autókhoz

Válassza ki az Önnek megfelelőt!

3 x 16 A ~ 11 kW-os beépített töltő

ID.5 Pro / GTX (2022 / 2023 ~ )

ID.3 Pro / GTX (2021 / 2024 ~ )

ID.7 Pro / GTX (2023 / 2024 ~ )
ID. Buzz Pro / GTX (2022 / 2024 ~ )
ID.4 Pro / Pure / GTX (2021 / 2023 ~ )

2 x 16 A ~ 7,2 kW-os beépített töltő

e-Golf (2017 ~ 2021 )

e-Up (2020 / 2021 ~ 2023 )

ID.3 Pure Performance (2021 ~ 2022 )

ID.4 Pure / Performance (2021 ~ 2023 )

Volkswagen autókhoz:

Volkswagen autókhoz

ID.3

Az ID.3 egy kiváló, modern, környezetbarát elektromos autó, amely kiváló teljesítményt és fenntarthatóságot kínál, mely a Volkswagen által fejlesztett új MEB platformra épül. Nincs kipufogógáz és zajkibocsátás, így járul hozzá a tiszta és egészségesebb városi környezethez. A kellő hatótávolság révén rugalmas és megbízható választás azok számára, akik hosszabb utakat terveznek. A jármű nagyszerű vezetési élményt nyújt. Az elektromos motor nyomatéka dinamikus gyorsulást, kellemes vezetési élményt biztosít azonnal. A jármű súlya és kedvező tömeg-középpontja tovább fokozza az agilis és reakcióképes vezetési élményt. A belső kialakítása modern és tágas. Az intelligens tervezésnek egy beltéren, tágas és kényelmes, amely lehetővé teszi a vezető és az utasok számára maximális komfortot a hosszabb utazások során is. Az ID.3 autó magas színvonalú felszereltséggel rendelkezik, amely a legújabb technológiai megoldásokat tartalmazza.

A beépített információs és médiarendszer lehetővé teszi a könnyű és intuitív kezelést, és számos funkciót kínál, mint például a navigációt és a telefon integrációt. A digitális műszerfala modern és letisztult megjelenést kölcsönöz a belső térnek. Az interaktív kijelzőn, a vezető fontos információkhoz fér hozzá, mint például a sebesség, a hatótávolság és az energiagazdálkodás. A digitális műszerfal könnyen átalakítható, így mindenki személyre szabhatja a megjelenést és a megjelenítést. Az autó rendelkezik továbbá fejlett vezetéstámogató rendszerekkel, amelyek segítségével a vezetés során biztonságos maradni. Az adaptív sebességtartó automatika, a sávtartó asszisztens és a távolságtartó asszisztens csak néhány példa a rendelkezésre álló funkciók közül. Ezek a funkciók nyújtanak a vezető biztonságát és kényelmét, és elősegítik a stresszmentes vezetést. A belső terében az anyagminőség és a kidolgozás természetesen magas színvonalú. A minőségi anyagok és részletekre fordított figyelem összességében egy prémium érzést kelt a belső térben.

ID.4

A Volkswagen ID.4 a német márka első tisztán elektromos, családi méretű SUV-ja, ami miatt fontos modell, ami modern, tágas és jól vezethető. Két akkumulátor közül lehet választani, az 52 kWh-s „Pure” és a 77 kWh-s „Pro”. Mindegyik standard és „Performance” kivitelben is elérhető, utóbbihoz kétmotoros 4MOTION négy-kerék meghajtással is rendelhető. A Style Edition panorámatetővel, Mátrix LED-es fényszórókkal és háromzónás klímaberendezéssel érkezik, (a Life Edition alapfelszereltsége a kettős zónás). A modell több hajtáslánccal érhető el: Pure, Performance, Pro (melyek hátsókerék-hajtásúak), valamint 4MOTION és GTX, amelyek négykerék hajtással kapható. Az alap modellek 52 kWh-s akkumulátort, míg a nagyobb változatok, 77 kWh-s akkumulátort használnak. Érdemes kérni az opcionális hőszivattyút, hogy maximalizálja a hatótávolságot a hidegebb hónapokban. 

A modell széria gyorsan feltölthető 115 kW-os  DC villámtöltési képességnek köszönhetően, mellyel mindössze kb. 35 perc alatt feltölthető. Otthoni 3 fázisú 11 kW-os fali töltőponttal kb. 5-6 óra alatt feltölthető a 52 kWh-s akkumulátor. Az ID.4 súlya meghaladja a két tonnát, még is kényelmes az utazás, országúton csak a nagyobb egyenetlenségek érzékelhetők. Két regeneratív fékezési beállítás közül lehet választani. A normál üzemmódban csekély a fékhatás amikor leveszi vezető a lábát gázról, olyan mint a hagyományos motorfék, mint ha benzines vagy dízel autót vezetne. Az agresszívebb üzemmód gyorsabban növeli a visszatáplált áramot és ezáltal  növelve a hatótávolságot, de nem képes teljesen megállítani az autót. Az ID.4 meglepően jól vezethető, az alacsonyan fekvő akkumulátoroknak köszönhető kedvező súlypontnak. Az irányítása különösen nagy sebességnél lenyűgöző, míg a szűk, 10,2 méteres fordulókör lehetővé teszi a kis sebességű manővereket.

Volkswagen autókhoz

ID.7

Az ID.7 a német óriás márka, minden bizonnyal az eddigi legteljesebb elektromos modellje. A kényelmes, tágas és gazdaságos Volkswagen Passat egykor kiváló választás volt az üzleti és flottavezetők számára egyaránt. Ezt szem előtt tartva a gyártó azt reméli, hogy legújabb modelljével, ismét megszerezheti a cégautók koronáját. A csaknem öt méteres autó mérete valójában közelebb áll a nagy elektromos vezetői autókhoz, mint az ID.5 modell. A hatalmas sima, tiszta karosszéria miatt az ID.7 légellenállási együtthatója mindössze 0,23,  amivel az aerodinamikailag leghatékonyabb elektromos autók közé tartozik. Ahogy az a modelltől elvárható, jól felszerelt készlettel érkezik, mint például könnyűfém keréktárcsákkal, LED-es fényszórókkal, nagyméretű érintő-képernyővel, műholdas navigációval, Apple CarPlay- vel és Android Auto -val, zónaklímával, elektromos masszírozós első ülésekkel, 30 színű környezeti világítással, valamint számos vezetést segítő eszközzel, beleértve a tolatókamerát és az adaptív sebességtartó automatikát.

Rengeteg opcionális extra közül lehet választani, beleértve a belső csomagot, amely világosszürke műbőr kárpittal, valamint továbbfejlesztett hangrendszerrel és fűtött ülésekkel elöl és hátul. A Volkswagen ID.7 az egyik leghosszabb hatótávolságú elektromos autó, amely megvásárolható. Ami a töltést illeti, a Volkswagen ID.7 Pro 190 kW-os egyenáramú villámtöltési lehetőséggel rendelkezik, ami a VW szerint kb. fél óra alatt 80%-os feltöltéshez elegendő. A csúcskategóriás Pro S modellek magasabb, 200 kW-os egyenáramú töltési sebességet tudnak majd elérni, ami azt jelenti, hogy a nagyobb akkumulátor ellenére a töltési idők nagyjából változatlanok maradnak. A hagyományos, 3 fázisú 11 kW-os hálózati fali töltőpont segítségével, a 77 kWh-s akkumulátor kb 8 óra alatt tölthető fel.

Ajánljuk további figyelmébe:

CUPRA autókhoz
CUPRA autókhoz
Fiat 500e
Fiat autókhoz
Porsche autókhoz
Porsche autókhoz
Jaguar autókhoz
Jaguar autókhoz