Barion Pixel

Elektromos töltőpontok Jaguar autókhoz

Válassza ki az Önnek megfelelőt!

3 fázisú 3 x 16 A ~ 11 kW-os beépített töltő

I-Pace EV320 - (2020 ~ 2021)

I-Pace EV400 - (2020 / 2023 ~ )

32 A ~ 7,4 kW-os beépített töltő

I-Pace EV400 - (2018 ~ 2020)

Jaguar autókhoz:

Jaguar autókhoz

A Jaguar I-Pace EV400 az autóipar újabb elektromos produktuma és csodája, melynek előnyeit számos tényező bizonyítja. A luxusautó egy új generációs elektromos jármű, amely több mint 470 km hatótávolsággal rendelkezik és így akár hosszabb utakon is használható. A csodálatos karosszéria nem csak szemet gyönyörködtető, hanem az aerodinamikai tulajdonságainak köszönhetően javítja a hatékonyságot is.

Az autó képes 4,8 másodperc alatt gyorsulni 0-ról 100 km/h-ra, mely egy nagyon hatékony és erős motorból ered. Az autóhoz tartozó 90 kWh-s akkumulátoros rendszer garantálja, hogy a jármű mindig készen áll az útra. Az akkumulátor a legmodernebb technológiát alkalmazza, így biztosítva van a maximális hatékonyság és teljesítmény. Az akkumulátor töltése csak 10 óráig tart, ha otthoni fali töltőt használunk.

Az I-Pace belső terében semmilyen kompromisszumot nem kellett kötni. A belső tér kialakítása lehetővé teszi a maximális kényelmet és használhatóságot, miközben a legmagasabb minőségi színvonalat biztosítja. Az utasok számára számos kényelmi funkció áll rendelkezésre, mint például az adaptív tempomat, az aktív sávtartó rendszer, a vészfék-asszisztens, és a 360 fokos parkolóasszisztens.

Az I-Pace EV400 környezetbarát jellege az autó vezetési élményének javításával is összefügg. Az autó csendesebb, mint a hagyományos belső égésű motoros járművek, és a sebességfokozat nélküli hajtás további javítja a sima és csendes vezetést. Az EV400 elektromos autó előnyei szinte magukért beszélnek, a luxus, a kényelem és a környezetvédelem egységében.

Ajánljuk további figyelmébe:

Smart_1_2023
Smart autókhoz
Fiat 500e
Fiat autókhoz
Subaru autóhoz
Subaru autókhoz
Jeep autóhoz
Jeep autókhoz