Barion Pixel

Elektromos fali töltőpontok Jeep autókhoz

Válassza ki az Önnek megfelelőt!

3 fázisú 3 x 16 A ~ 11 kW-os beépített töltő

Avenger Electric (2023 ~ )

32 A ~ 7,4 kW-os beépített töltő

Wrangler 4xe (2021 ~ )

Compass 4xe (2020 ~ )
Renegade 4xe (2020 ~ )

Jeep autókhoz:

Jeep autókhoz

Az új Jeep Avenger Electric elektromos autó egy igazán figyelemre méltó jármű, amely a Jeep hagyományos, strapabíró és robusztus stílusát ötvözi az elektromos járművek fenntartható és tiszta energiájával. Ez az autó tökéletes választás minden olyan autórajongó számára, aki környezettudatos és szereti az autózás izgalmait.

Az Avenger Electric rendkívül erős és hatékony elektromos motorral van felszerelve, amely 285 lóerős teljesítményt képes leadni. Ez azt jelenti, hogy az autó gyorsulása pár másodperc alatt 0-ról 100 km/h-ra képes, és a maximális sebessége 180 km/h. Ez a teljesítmény lenyűgöző, különösen az elektromos autók esetében, és biztosítja, hogy a vezetők élvezhessék a Jeep típusra jellemző hatalmas utat teljesíteni képes kalandokat anélkül, hogy aggódniuk kellene a fenntarthatóság és a környezetvédelem miatt.

Az autó nagy kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amely 500 kilométeres hatótávot biztosít egyetlen töltéssel. Ez lehetővé teszi, hogy az autóvezetők hosszabb utakra induljanak anélkül, hogy aggódniuk kellene az akkumulátoruk feltöltéséért. Az Avenger belső kialakítása lenyűgözően kényelmes és luxus érzetet nyújt.

A Jeep belsejében kiváló minőségű anyagokat használtak fel, és különféle kényelmi funkciók találhatók, mint például a 10,1 hüvelykes érintőképernyős multimédiás rendszer, a hangvezérlés és az adaptív sebességtartó. Az autóvezetők élvezhetik a vezetési élményt a csúcstechnológiával együtt. Az autó emellett számos biztonsági funkciójával van ellátva, amelyek lehetővé teszik az autóvezetők számára, hogy nyugodtan és biztonságban vezessenek.

Ajánljuk további figyelmébe:

Smart_1_2023
Smart autókhoz
Jaguar autóhoz
Jaguar autókhoz
Subaru autóhoz
Subaru autókhoz
Lexus RZ 450e
Lexus autókhoz