eCABLE Plus töltőpontok elektromos és hibrid autók gyors töltéséhez 3,7 – 22 kW

Az eCABLE Plus fali gyorstöltő, amelybe 5 m hosszú töltőkábel fixen be van építve. A kábel végén az autója típusának megfelelő csatlakozó (Type1, vagy Type2) van. Ezzel tudja csatlakoztatni a töltőt járműhöz. Miden készülékben beépített érintésvédelmi áram-védőkapcsoló is van. A készülék egy- és háromfázisú (csak Type2 esetén), 16 A és 32 A maximális töltőáramú (3,7 kW, 7,4 kW, 11 kW, 22 kW teljesítményű) változatokban rendelhetők.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: CAP-xx-X-5TX Kategória: Címke:

Leírás

eCABLE Plus töltőpontok elektromos és hybrid autók gyors töltéséhez 3,7 - 22 kW

A ViatorPower eCABLE Plus töltőpontok mindegyikébe 5 m hosszú töltőkábel fixen be van építve. A kábel végén az autója típusának megfelelő csatlakozó (Type1, vagy Type2) van. Ezzel tudja csatlakoztatni a töltőt járműhöz. A készülék egyfázisú (Type1 és Type2 esetén), illetve háromfázisú (csak Type2 esetén), 16 A és 32 A maximális töltőáramú (3,7 kW, 7,4 kW, 11 kW, 22 kW teljesítményű) változatokban rendelhető.

Minden eCABLE Plus készülék olyan kivitelt is, amelyben beépített érintésvédelmi áram-védőkapcsoló is van, így olyan helyekre is telepítheti, ahol az ingatlan elektromos elosztószekrényében ez nincs kiépítve (elsősorban régebbi építésű ingatlanok esetén fordulhat ez elő). A készülék előlapjára egy felhajtható kezelőablak kerül, ami hozzáférést biztosít a kapcsolóhoz. Az eCABLE Plus töltőpont IP54 védettségű, beltéren és kültéren egyaránt felszerelhető.

A készülékhez választható összes opció leírását a letölthető termékleírásban találja.

Műszaki adatok:

Cikkszám: CAP-16-1 ∼ CAP-32-3*
Névleges feszültség: 230 V AC (1 fázis), vagy 3 x 230 V AC (3 fázis)*
Maximális töltőáram: max. 16 A vagy 32 A*
Töltő teljesítmény: 3,7 kW, 7,4 kW, 11 kW, 22 kW*
Túláram és áramütés elleni védelem: Beépített
Töltőkábel: 5 m
Csatlakozó: Type1, vagy Type2*
Kijelző: 3 színű LED
Készülékház: Láng- és ütésálló, üvegszál-erősítésű préselt poliészter, festett
IP védettség: IP54
Működési hőmérséklet: - 20 ... + 70 ºC
Befoglaló méretek: 160 x 260 x 120 mm
Tömeg: kb. 7 kg
Jótállás: 2 év

* Típustól függően

A maximális töltőáram nagysága az üzembe helyezés során egy amperes lépésekben állítható a telepítés helyén rendelkezésre álló elektromos energia függvényében. Így elkerülhető, hogy az elektromos jármű töltése túlterhelést okozzon az ingatlan elektromos rendszerében. A telepítést végző villanyszerelő - típustól függően 6 A és 16 A, illetve 6 A és 32 A között - Amperenként be tudja állítani a maximális töltőáramot. Akár már a megrendeléskor is kérheti, hogy a töltőt az Ön által meghatározott maximális áramerősségre – a beprogramozott 16 A-től, illetve 32 A-től eltérő értékre – beállítva szállítsuk. Ha ilyen igénye van, kérjük jelezze megrendeléskor a megjegyzés rovatban.

Felhívjuk figyelmét, hogy a készülék telepítését és szerelését kizárólag szakképzett villanyszerelő végezheti!

Figyelem! A maximális töltőáram (maximális teljesítmény) csak azt jelöli, hogy a töltőkészülék milyen maximális teljesítmény leadására képes. Azonban az, hogy ezt a maximális töltési teljesítményt teljesen ki tudja-e használni, az a jármű fedélzeti berendezésétől függ. Ezt a megfelelő töltőkészülék kiválasztásánál célszerű figyelembe venni.